iQdrive Harlingen

iQdrive | Rijschool Harlingen

In de zesde versnelling van een proefles naar je rijbewijs? Vraag vandaag nog een proefles aan bij iQDrive Harlingen!, dé nummer één rijschool van jouw regio!

Wist je dat in 2018 maar liefst 90 leerlingen slaagden in Harlingen en omliggende dorpen. Onze gemotiveerde leerlingen en professionele instructeurs gaan samen voor succes op de weg en dat resulteert in een hoog slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in Harlingen? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Vanuit Harlingen verzorgt onze rijinstructeur ook rijlessen in plaatsen als Midlum, Wijnaldum en Kimswerd. Zit jouw keuze er niet tussen? iQdrive rijdt ook in Franeker, Makkum of Sneek.

Onze rijinstructeur in Harlingen over iQdrive: "Ik ben altijd vrolijk. Dat kan niet anders met zo'n topbaan! In de auto moet jij je op je gemak voelen, dat staat voor mij centraal. Zo mag je van mij best naar jouw favoriete radiostation luisteren."

Oud-leerlingen zijn zó positief over iQdrive Harlingen dat ze iQdrive massaal aanbevelen aan hun vrienden. Lena uit Harlingen: “Even lekker een avondje eruit? Het kon alleen wanneer er iemand in mijn omgeving ook mee ging die wel een rijbewijs had. Nu ik mijn eigen rijbewijs heb, kan ik op elke gewenst moment in de auto stappen en naar vrienden of familie die wat verder weg wonen. Genieten!”

Ga jij voor goud?

  • Een gratis proefles in Harlingen van circa één uur.
  • Je wordt thuis opgehaald in Harlingen!
  • Faalangst? Nergens voor nodig, iQdrive betaalt jouw herexamens!
  • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
  • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
  • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Stuur ons jouw gegevens. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles