iQdrive Harlingen

iQdrive | Rijschool Harlingen

De falende dienstregeling van NS ook zo zat? Begin zo snel mogelijk bij iQdrive Harlingen!

In 2018 ontvingen 90 jongens en meiden hun roze pasje in Harlingen. Onze gemotiveerde leerlingen en professionele instructeurs gaan samen voor succes op de weg en dat resulteert in een hoog slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

De rijlessen in Harlingen worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Overigens lest hij naast Harlingen ook in naburige plaatsen als Midlum, Wijnaldum en Kimswerd. iQdrive rijdt van Limburg tot Friesland, in stad en dorp, waaronder ook Franeker, Makkum of Sneek.

Onze rijinstructeur in Harlingen over iQdrive: "Ik ben zelf jong en ik weet dat je als student of scholier nog niet veel te besteden hebt. Samen met jou kijk ik wat er mogelijk is. En het voordeel aan iQdrive: geen extra kosten als je je rijbewijs niet haalt. Je krijgt je herexamen(s) gratis."

Oud-leerlingen in Harlingen hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van iQdrive. Willem uit Harlingen: “Ik was er zo klaar mee om elke dag in dezelfde, muffe bus te stappen met dezelfde, muffe mensen. Op de dag dat ik 18 jaar werd, deed ik direct een proefles bij iQdrive. Dat beviel me zo goed dat ik direct een pakket heb afgesloten. Ik had het geluk dat ik bij een nieuwe instructeur kon lessen, die veel tijd voor mij had. Daardoor kon ik na anderhalve maand al afrijden.”

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Woon je in Harlingen? Dan word je thuis opgehaald.
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Vul het formulier in. Het enige wat jij hoeft te doen is het formulier invullen en wij doen de rest!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

284 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles