iQdrive Haelen

Rijschool Haelen | iQdrive

Ben je er helemaal klaar mee om door de regen naar school te fietsen? iQdrive rijdt ook in Haelen!

2018 liet iQdrive zo'n 40 jongeren met een goed gevoel zelfstandig in de auto stappen. Onze gemotiveerde leerlingen en professionele instructeurs gaan samen voor succes op de weg en dat resulteert in een hoog slagingspercentage van ruim 70% (eerste keer).

De rij-instructeur in Haelen stoomt jou in een mum van tijd klaar. Hij werkt niet alleen in Haelen, maar rijdt ook in Heythuysen, Nunhem en zelfs in Buggenum. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als Horn, Roermond en Roggel.

Onze rijinstructeur in Haelen over iQdrive: "Iedereen herinnert zich dat moment dat hij of zij slaagde voor zijn rijexamen. Ik vind het fantastisch dat ik dit - als rij-instructeur - van dichtbij meemaak. Iedere dag weer."

Oud-leerlingen zijn zó positief over iQdrive Haelen dat ze iQdrive massaal aanbevelen aan hun vrienden. Dylano uit Haelen: “Bij iQdrive kon ik al starten op 16,5 jarige leeftijd. Daardoor haalde ik als eerste in de klas mijn rijbewijs! Je begrijpt wel dat mijn klasgenoten zich ook direct inschreven voor het volgen van autorijlessen.”

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Neem contact op met één van onze instructeurs. Zodra het formulier binnen is, plannen we je proefles in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles