iQdrive Elspeet

iQdrive | Rijschool Elspeet

Wil jij rijlessen volgen bij de veiligste rijschool van Nederland? Dan is iQdrive Elspeet! de perfecte match voor jou!

In 2018 ontvingen 70 jongens en meiden hun roze pasje in Elspeet. Het slagingspercentage van iQdrive ligt bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde slagingspercentage van 52,5%.

Wie gaat lessen bij iQdrive in Elspeet, krijgt een eigen instructeur. Hij rijdt overigens niet alleen in Elspeet, maar ook in Uddel, Staverden en Leuvenum. Ermelo, Nunspeet en Harderwijk zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Elspeet over iQdrive: “We rijden tijdens het lessen verschillende routes, zodat je voorbereid bent op elke verkeerssituatie! Drukke kruispunten, snelwegen, drukke straten, het inparkeren en achteruit inparkeren, de hellingproef en ga zo maar door. Geen zorgen, alles komt op zijn tijd. Aan elk onderdeel besteden we genoeg aandacht, net zo lang totdat je de handeling onder de knie hebt.”

iQdrive in Elspeet heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Sep uit Elspeet: "Niet alleen ik, maar ook mijn ouders waren erg tevreden met iQdrive! Zij hadden rechtstreeks contact met mijn instructeur!"

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

  • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
  • Onze rijinstructeur uit Elspeet haalt je bij iedere les op.
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Elspeet!
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Klaar om te starten met lessen in Elspeet? Stuur ons jouw gegevens. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

299 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles