iQdrive | Rijschool Ede

Zoek jij een autorijschool bij jou in de buurt? Schrijf je in bij iQdrive Opleidingen. Wij hebben ook een instructeur in Ede.

We helpen op jaarbasis maar liefst 70 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. iQdrive staat bekend als de rijschool met een hoog slagingspercentage.

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in Ede? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Manen, Hoekelum en Doesburgerbuurt. Er zijn ook instructeurs die rijlessen geven in plaatsen als Veenendaal, Wageningen en Rhenen.

Onze rijinstructeur in Ede over iQdrive: "Ik ben er zo trots op dat hier bij iQdrive de focus op veiligheid ligt. Veilig rijden en goed anticiperen hoort het credo te zijn van iedere rijschool."

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Ede die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. Elise uit Ede: “Mijn vriendengroep bestaat uit zes mensen die allemaal kort op elkaar jarig zijn. We besloten een weddenschap aan te gaan: wie het langste over zijn rijbewijs zou doen, zou de rest op een avondje uit moeten trakteren. Gelukkig slaagde ik als derde, bovendien zelfs na één keer. Geweldig!”

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

  • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Neem contact op met één van onze instructeurs. Wil je je proefles inplannen op je verjaardag? Geen probleem!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

299 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles