iQdrive Dongen

iQdrive | Rijschool Dongen

Sta jij al strak van de adrenaline? Zoek niet verder! Kies voor iQdrive Dongen!, de rijschool met de meeste ervaring van Nederland!

Er gingen ruim 80 tevreden naar huis, want zij haalden hun rijbewijs bij iQdrive in Dongen. Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

Mogelijk zie je de leswagen van onze instructeur regelmatig voorbij komen in Dongen. Ook wanneer je in Klein-Dongen, Laagstraat of Vaart woont, komt hij je thuis ophalen. Wist je trouwens dat iQdrive in de omgeving van Dongen meer rijinstructeurs heeft rijden, zoals in Raamsdonksveer, Breda en Waalwijk.

Onze rijinstructeur in Dongen over iQdrive: "Iedere automobilist herinnert zich nog die ene dag dat hij voor zijn rijbewijs. Het is een onuitwisbare herinnering. Ook ik weet nog precies wat voor weer het was en wat voor trui ik droeg. Ik vind het fantastisch dat ik op de eerste rij zit wanneer een kandidaat slaagt. Super om te zien!"

Leerlingen zijn te spreken over de manier van lessen. Alex uit Dongen: “Mijn vriendin was altijd de BOB, nadat we op een feestje waren geweest. Daardoor kon ik altijd vrij mijn eigen gang gaan! Ze wilde graag ook eens een avondje kunnen doorzakken en gaf me als verrassing een proefrijles. Ik was blij verrast toen mijn instructeur opeens voor de deur stond! Nu ik mijn rijbewijs heb, is zij de ene keer de BOB en ik de andere keer.”

Ook dit is rijschool iQdrive Dongen:

  • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
  • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
  • Prima slagingspercentage in Dongen dankzij unieke lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Laat wat van je horen! Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

299 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles