iQdrive Domburg

iQdrive | Rijschool Domburg

Wil jij deze winter zonder je ouders naar Oostenrijk rijden voor de ultieme wintersportvakantie? Ga dan op voor je rijbewijs. Schrijf je rechts direct in voor een proefles bij iQdrive Domburg!

Vorig jaar slaagden 20 leerlingen in Domburg in één keer voor hun CBR-praktijkexamen. In 2018 had iQdrive een mega hoog slagingspercentage in Domburg. Dit is geheel te danken aan de instructeurs met jarenlange ervaring!

De rijlessen in Domburg worden verzorgd door onze goed opgeleide instructeur. Hij rijdt tevens in de regio van Domburg en doet daarbij plaatsen aan als Aagtekerke, Sint-Jan ten Heere of Oostkapelle. Zit jouw keuze er niet tussen? iQdrive rijdt ook in Middelburg, Veere of Oost-Souburg.

Onze rijinstructeur in Domburg over iQdrive: "Rijden is mijn lust en mijn leven. Vandaar dat dit mijn droombaan is. Ik zou zeggen: vraag een proefles aan en ik kom je een keer thuis ophalen voor een rondje. Dan kun je met mij kennis maken en doe ik een inschatting voor het aantal lessen."

Meer dan 95% van jongeren die een proefles nemen bij iQdrive zijn binnen 50 minuten overtuigd! Sem uit Domburg: "Onlangs ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer, namelijk designer. Ik had nog geen rijbewijs, maar dit bleek noodzakelijk om klanten te bezoeken. Sommige van mijn klanten wonen op plaatsen waar ik moeilijk met het OV kan komen. Via iQdrive ingeschreven voor een spoedopleiding, en na 18 dagen was ik geslaagd bij een instructeur in Domburg."

Kies voor kwaliteit, kies voor iQdrive!

  • Geen geld? Een proefles is geheel vrijblijvend en gratis!
  • Onze rijinstructeur uit Domburg haalt je bij iedere les op.
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • Bij iQdrive betaal je €39,50 voor een rijles van 50 minuten. Dat is de laagste uurprijs in jouw regio!
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.


Ben jij onze volgende leerling? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! We prikken dan - samen met jou - een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles