iQdrive Domburg

iQdrive | Rijschool Domburg

In de zesde versnelling van een proefles naar je rijbewijs? Start deze week nog je chauffeur-loopbaan bij iQdrive Domburg!

Onze instructeurs hebben in 2018 20 jongeren geholpen om hun rijbewijs in Domburg te bemachtigen. Durf jij je te voegen bij de creme de la creme van de rijscholen? iQdrive steekt boven het landelijk slagingspercentage uit met een percentage van 70%.

Onze instructeur in Domburg helpt jou het beste uit jezelf te halen! Overigens lest hij naast Domburg ook in naburige plaatsen als Aagtekerke, Sint-Jan ten Heere en Oostkapelle. Wil je rijlessen volgen in Middelburg, Veere of Oost-Souburg, dan kan dat uiteraard ook!

Onze rijinstructeur in Domburg over iQdrive: "Het is zo tof om bij de grootste rijschool van Nederland te werken. Wanneer ik op een verjaardag ben, vertel ik altijd trots dat ik bij iQdrive werk. Het is een gevestigde naam in de rijscholen branche. Jij bent verzekerd van kwaliteit wanneer je bij mij komt lessen in Domburg."

De instructeur in Domburg weet iedereen op zijn of haar gemak te stellen. Tim uit Domburg: “Wat was ik trots toen mijn ouders voor het eerst bij mij instapte, in plaats van dat ik bij hen instapte! Ik heb iets langer over mijn rijbewijs gedaan, maar ben dolblij dat ik geslaagd ben dankzij de goede lessen van mijn instructeur.”

Ken jij de voordelen van iQdrive al?

  • Je krijgt altijd een gratis proefles (of korting op je lespakket).
  • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
  • Start direct met lessen in Domburg. Je hoeft niet te wachten.
  • Onze rij-instructeurs staan voor hun leerlingen klaar, dag en nacht, letterlijk!


Wil jij graag rijles krijgen van een rijinstructeur in Domburg en omgeving? Vul het formulier in. Een instructeur zal contact met je opnemen.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles