iQdrive Doesburg

Rijschool Doesburg | iQdrive

Ben je er helemaal klaar mee om door de regen naar school te fietsen? Kies voor iQdrive in Doesburg, met meer dan 250 instructeurs de grootste rijschool van Nederland.

In 2018 kregen maar liefst 20 jongvolwassenen hun rijbewijs in Doesburg. Dit komt mede door de getalenteerde rijinstructeurs, die ervoor zorgen dat in Doesburg 70% van de leerlingen direct slaagden. Dat is een record in Doesburg en omgeving.

Een van onze rijinstructeurs rijdt in de omgeving van Doesburg. Overigens lest hij naast Doesburg ook in naburige plaatsen als Angerlo, Drempt en Ellecom. In Dieren, Didam en Wehl rijden collega's.

Onze rijinstructeur in Doesburg over iQdrive: "Na tien jaar als vrachtwagenchaffeur, besloot ik in 1998 om te scholen tot rij-instructeur. De beste beslissing ooit! Ik vind het erg leuk dat oud-leerlingen altijd naar mij zwaaien en toeteren, wanneer ik ze op de weg tegenkom."

Onze iQdrive-instructeur in Doesburg is erg geliefd onder onze leerlingen. Dat komt uiteraard door het hoge slagingspercentage van deze topper! Tijs uit Doesburg: "Ik ben in 2018 bij iQdrive gaan lessen, terwijl ik pas dit jaar hoefde te betalen. Op het moment dat ik rijles deed, was ik werkloos, maar ik kon wel ergens anders beginnen, maar daar had ik een rijbewijs voor nodig. Nu heb ik een baan als postbode en kan ik daarnaast mijn rijles afbetalen. Dank je wel, iQdrive}!

Ga jij voor goud?

  • Een vrijblijvende proefles, waar je de basisprincipelen van het rijden leert.
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Doesburg? We halen je thuis op!
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • Nergens in Doesburg betaal je minder voor een rijles.
  • Goed slagingspercentage & gespreid betalen mogelijk.
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

233 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles