iQdrive Didam

iQdrive | Rijschool Didam

Ben je minimaal 16,5 jaar en klaar om achter het stuur te kruipen? iQdrive rijdt ook in Didam!

Onze goed opgeleide instructeurs zorgden er in Didam in 2018 voor dat 30 leerlingen voortaan zelfstandig de weg op mogen. Het slagingspercentage van iQdrive ligt bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde slagingspercentage van 52,5%.

De rij-instructeur in Didam stoomt jou in een mum van tijd klaar. Ook wanneer je in Loil, Wehl of Angerlo woont, komt hij je thuis ophalen. iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Didam met andere instructeurs in plaatsen als Zevenaar, Doesburg en Wehl.

Onze rijinstructeur in Didam over iQdrive: "Het leukste wat ik ooit heb meegemaakt? Dat er midden in de polder een moeder gans met kuikentjes overstak, haha. Uiteraard is mijn leerling gestopt en hebben we het gebeuren op film vastgelegd. Het filmpje heeft momenteel al meer dan 400 likes op Facebook."

iQdrive in Didam heeft één van de populairste instructeurs van alle 250 locaties. Hylke uit Didam: “Wil je gezellige en goede lessen, dan is het rijden met de iQdrive-instructeur uit Didam een aanrader. Hij maakte altijd grapjes tussendoor, waardoor het lessen voor mij heel relaxt was. Als er een keer iets niet lukte, konden we er samen om lachen."

Ook dit is rijschool iQdrive Didam:

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • Woon je in Didam? Dan word je thuis opgehaald.
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Het is mogelijk om zaterdag te lessen of 's avonds te lessen.
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Laat wat van je horen! Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

233 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles