Rijles Den Helder | Rijschool iQdrive

Zie jij jezelf al rijden in een mooie Fiat 500 of een stoere Audi A3? Bij iQdrive zorgen we dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt in Den Helder. Ga dan alleen voor het beste, ga voor iQdrive Den Helder!!

In Den Helder hebben we in 2018 ongeveer 70 jongeren geholpen bij het behalen van het felbegeerde roze pasje. In 2018 slaagde ruim 70% van alle leerlingen van iQdrive. Dit is zeer hoog.

De rij-instructeur in Den Helder stoomt jou in een mum van tijd klaar. Ook wanneer je in Huisduinen, Julianadorp of Den Hoorn woont, komt hij je thuis ophalen. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Den Oever, Schagen en De Cocksdorp.

Onze rijinstructeur in Den Helder over iQdrive: "Iedere automobilist herinnert zich nog die ene dag dat hij voor zijn rijbewijs. Het is een onuitwisbare herinnering. Ook ik weet nog precies wat voor weer het was en wat voor trui ik droeg. Ik vind het fantastisch dat ik op de eerste rij zit wanneer een kandidaat slaagt. Super om te zien!"

Oud-leerlingen verspreiden in Den Helder en omgeving het goede woord over hun tijd met de instructeur. Wilhelmina uit Den Helder: "Ik bepaal nu iedere zaterdagavond zelf hoe laat ik naar huis ga! Ik vind het geen probleem om te bobben voor mijn vrienden!"

Nog steeds niet overtuigd?

  • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
  • De laagste prijs per rijles in Den Helder.
  • Hoog slagingspercentage in Den Helder.
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

206 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles