Rijschool Den Helder | iQdrive

Wij helpen jaarlijks honderden leerlingen bij het behalen van hun rijbewijs. Ben jij onze volgende geslaagde? iQdrive is actief in Den Helder.

In 2018 ontvingen 70 jongens en meiden hun roze pasje in Den Helder. Met onze unieke lesmethode hebben wij een zeer hoog slagingspercentage, waar jij ook van kunt profiteren.

iQdrive Den Helder selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. De instructeur rijdt in de hele regio, ook in Huisduinen, Julianadorp en Den Hoorn. iQdrive rijdt door heel het land, ook in Den Oever, Schagen of De Cocksdorp.

Onze rijinstructeur in Den Helder over iQdrive: “Wil jij starten met je lessen? Dan zie ik ernaar uit om je te ontmoeten! Ik breng je graag alle kneepjes van het ‘vak’ bij. Wanneer je het fijn vind dat ik bij je rijexamen meega is dat zelf een mogelijkheid.”

Leerlingen geven iQdrive gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Den Helder zit zelfs op een 9,3! Merijn uit Den Helder: "Onlangs ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer, namelijk designer. Ik had nog geen rijbewijs, maar dit bleek noodzakelijk om klanten te bezoeken. Sommige van mijn klanten wonen op plaatsen waar ik moeilijk met het OV kan komen. Via iQdrive ingeschreven voor een spoedopleiding, en na 18 dagen was ik geslaagd bij een instructeur in Den Helder."

Kies voor kwaliteit, kies voor iQdrive!

  • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Den Helder? We halen je thuis op!
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • All-inclusive rijlessen van €€39,50 per rijles.
  • Begin deze week nog met rijlessen.
  • Onze rij-instructeurs zijn oplossingsgericht en weten je in iedere situatie op je gemak te stellen!


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Laat je gegevens achter. We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles