Rijschool Den Haag | iQdrive

Binnenkort mag jij zelfstandig de weg op. Het enige wat je nog moet doen, is je rijbewijs halen bij iQdrive in Den Haag. Stap achter het stuur bij iQdrive in Den Haag!

Er gingen ruim 30 tevreden naar huis, want zij haalden hun rijbewijs bij iQdrive in Den Haag. Slechts weinig rijscholen evenaren het buitengewone slagingspercentage van rijschool iQdrive in Den Haag.

Den Haag is het werkgebied van onze instructeur. Hij werkt niet alleen in Den Haag, maar rijdt ook in 's-Gravenhage, Mari en zelfs in Rijswijk. iQdrive is trouwens goed vertegenwoordigd in de regio en heeft instructeurs rijden in Rijswijk, Voorburg en Kwintsheul.

Onze rijinstructeur in Den Haag over iQdrive: "Met sommige leerlingen krijg je echt een band.

Meer dan 95% van jongeren die een proefles nemen bij iQdrive zijn binnen 50 minuten overtuigd! Sytse uit Den Haag: “Mijn vriendin was altijd de BOB, nadat we op een feestje waren geweest. Daardoor kon ik altijd vrij mijn eigen gang gaan! Ze wilde graag ook eens een avondje kunnen doorzakken en gaf me als verrassing een proefrijles. Ik was blij verrast toen mijn instructeur opeens voor de deur stond! Nu ik mijn rijbewijs heb, is zij de ene keer de BOB en ik de andere keer.”

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Lessen direct na school? No problem, dan halen we je daar op!
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • De laagste prijs per rijles in Den Haag.
  • Start direct met lessen in Den Haag. Je hoeft niet te wachten.
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Heb jij veel zin om toe te werken naar je rijbewijs in Den Haag en omgeving? Vul het formulier in. We prikken dan - samen met jou - een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

299 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles