iQdrive Dedemsvaart

iQdrive | Rijschool Dedemsvaart

Fietsen ook zo zat? Schrijf je in bij de nummer 1 rijschool van Dedemsvaart: rijschool iQdrive.

Ieder jaar slagen ongeveer 30 leerlingen in Dedemsvaart. Ongeveer driekwart van de pupillen van iQdrive slaagt in één keer. Dit betekent dat de rijschool een veel hoger slagingspercentage heeft dan alle andere rijscholen in Dedemsvaart en omstreken.

We zijn trots op de jarenlange ervaring van onze rij-instructeur in Dedemsvaart. Naast Dedemsvaart rijdt hij ook in Balkbrug, Ommen en zelfs in Rheezerveen. iQdrive rijdt door heel het land, ook in Hardenberg, Vilsteren of Hoogeveen.

Onze rijinstructeur in Dedemsvaart over iQdrive: "Iedereen herinnert zich dat moment dat hij of zij slaagde voor zijn rijexamen. Ik vind het fantastisch dat ik dit - als rij-instructeur - van dichtbij meemaak. Iedere dag weer."

Oud-leerlingen zijn laaiend enthousiast over iQdrive in Dedemsvaart, daarom raadt bijna 100% van de geslaagden ons aan! Lynn uit Dedemsvaart: "Mijn instructeur woont drie straten verderop en ik kende hem al van gezicht, dus ik koos voor hem. De eerste keer zakte ik - helaas - voor mijn rijexamen, maar direct gaf hij aan dat de herexamen(s) gratis zijn. Ik kon een paar weken later opnieuw op en slaagde toen!"

Ga jij voor goud?

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
  • Hoog slagingspercentage in Dedemsvaart.
  • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!


Ben jij onze volgende leerling? Vul het formulier in. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles