iQdrive Dedemsvaart

iQdrive | Rijschool Dedemsvaart

Wil jij ook de ultieme vrijheid ervaren? Kies dan voor de beste rijschool van Dedemsvaart: iQdrive Dedemsvaart!

Ieder jaar behalen 30 pupillen zoals jij hun felbegeerde papiertje bij iQdrive. In 2018 had iQdrive een mega hoog slagingspercentage in Dedemsvaart. Dit is geheel te danken aan de instructeurs met jarenlange ervaring!

De lessen in Dedemsvaart worden verzorgd door een ervaren instructeur. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Dedemsvaart, dus ook in plaatsen als Balkbrug, Ommen of Rheezerveen. iQdrive is landelijk actief en heeft dus ook bij jou in de regio voldoende mogelijkheden. Zo kun je bij ons lessen in Hardenberg, Vilsteren en Hoogeveen.

Onze rijinstructeur in Dedemsvaart over iQdrive: “Ondanks mijn drukke schema heb ik uiteraard altijd ruimte voor een nieuwe leerling in mijn lesauto. Wil je graag je rijbewijs halen en wil je dat snel én veilig doen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ga graag op de passagiersstoel zitten en geef jou het stuur in handen. Zien we elkaar binnenkort?”

Oud-leerlingen in Dedemsvaart hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van iQdrive. Anouk uit Dedemsvaart: "Ik kon op mijn 16,5 jaar oud al beginnen met lessen. Op mijn achttiende verjaardag kon ik daardoor direct zelfstandig naar school crossen, terwijl als mijn vrienden nog moesten beginnen met lessen."

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

  • Ga voor een gratis proefles!
  • Je wordt thuis opgehaald in Dedemsvaart!
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • iQdrive rekent door heel Nederland hetzelfde uurtarief van €39,50.
  • iQdrive doet er alles aan om jou zo snel mogelijk te voorzien van je roze papiertje!
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles