iQdrive Biddinghuizen

iQdrive | Rijschool Biddinghuizen

Wil jij rijlessen volgen bij de veiligste rijschool van Nederland? Vraag vandaag nog een proefles aan bij iQDrive Biddinghuizen!, dé nummer één rijschool van jouw regio!

We helpen op jaarbasis maar liefst 30 leerlingen bij het veilig en verantwoord leren besturen van een auto. Het landelijk gemiddelde van jongeren die in één keer slagen ligt rond de 50%. iQdrive slagingspercentage van ruim 70%. Waar wacht je nog op?

Onze instructeur biedt rijlessen aan in Biddinghuizen tegen een scherp tarief. Hij rijdt tevens in de regio van Biddinghuizen en doet daarbij plaatsen aan als Lage Bijssel, Nieuwstad of Dronten. iQdrive rijdt door heel het land, ook in Dronten, Zeewolde of Nunspeet.

Onze rijinstructeur in Biddinghuizen over iQdrive: “De meeste voldoening haal ik uit het feit dat ik elke dag leerlingen help om beter te rijden dan de vorige keer. Door specifieke aandachtspunten per les te gebruiken, ontwikkel je jezelf op alle vlakken tot een verantwoorde weggebruiker. Daar draag ik met alle plezier mijn steentje aan bij.”

Oud-leerlingen van de instructeur zijn enthousiast over hun tijd bij iQdrive in Biddinghuizen. Lianne uit Biddinghuizen: “Wat was ik trots toen mijn ouders voor het eerst bij mij instapte, in plaats van dat ik bij hen instapte! Ik heb iets langer over mijn rijbewijs gedaan, maar ben dolblij dat ik geslaagd ben dankzij de goede lessen van mijn instructeur.”

Kies voor de kwaliteit van iQdrive

  • Ga voor een gratis proefles!
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Roze papiertje niet in één keer in de pocket? Geen paniek, iQdrive betaalt jouw herexamen!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Liever op zaterdag, zondag of in de avonduren rijden? Dat kan!
  • Ons team van rij-instructeurs won in 2018 een award voor veiligste rijschool.


Wil jij lessen in Biddinghuizen en omgeving? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. We prikken dan - samen met jou - een datum voor een vrijblijvende proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

299 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles