iQdrive Beneden-Leeuwen

iQdrive | Rijschool Beneden-Leeuwen

Ben je het spuugzat dat je ouders je overal heenrijden? Rijschool iQdrive helpt jou in Beneden-Leeuwen veilig en snel op weg.

iQdrive is een landelijke rijschool, maar wist je dat vorig jaar alleen al in Beneden-Leeuwen ongeveer 60 leerlingen hun rijbewijs kregen? Dat vinden wij een fantastische prestatie! Rijschool iQdrive biedt een hoger slagingspercentage dan concurrerende rijscholen. Daar zijn we ontzettend trots op!

Een van de iQdrive-instructeurs is actief in Beneden-Leeuwen. Hij rijdt in een straal van 10 km om Beneden-Leeuwen, dus ook in plaatsen als Warnel, Boven-Leeuwen of Echteld. Lienden, Kesteren en Tiel zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Beneden-Leeuwen over iQdrive: “Ondanks mijn drukke schema heb ik uiteraard altijd ruimte voor een nieuwe leerling in mijn lesauto. Wil je graag je rijbewijs halen en wil je dat snel én veilig doen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ga graag op de passagiersstoel zitten en geef jou het stuur in handen. Zien we elkaar binnenkort?”

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Beneden-Leeuwen die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. Dion uit Beneden-Leeuwen: “Al van jongs af aan wist ik dat ik direct mijn rijbewijs wilde halen als dat kon. In de maanden voorafgaand aan mijn verjaardag heb ik tientallen websites bezocht van rijscholen. Bij iQdrive kreeg ik het beste gevoel en dat bleek terecht te zijn. Ik heb een geweldige periode had én in één keer mijn rijbewijs gehaald.”

Kies voor kwaliteit, kies voor iQdrive!

  • Gratis proefles. Je bent niet verplicht om bij ons te lessen.
  • Onze rijinstructeur uit Beneden-Leeuwen haalt je bij iedere les op.
  • Veel leerlingen zijn vreselijk zenuwachtig tijdens het afrijden. iQdrive neemt die zenuwen weg, want wij betalen je herexamen!
  • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
  • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Stap jij binnenkort naast onze instructeur achter het stuur? Ga vliegensvlug naar het proeflesformulier! Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles