iQdrive Beneden-Leeuwen

iQdrive | Rijschool Beneden-Leeuwen

Wil je starten met autorijlessen bij de rijschool met een hoog slagingspercentage? Sla je slag bij iQdrive in Beneden-Leeuwen, waar je deze week nog kunt beginnen!

Dankzij de uitstekende instructeurs van iQdrive gingen in 2018 zo'n 60 jongeren voor het eerst zelfstandig de weg op na het behalen van hun rijbewijs. In 2018 had iQdrive een mega hoog slagingspercentage in Beneden-Leeuwen. Dit is geheel te danken aan de instructeurs met jarenlange ervaring!

Een van onze rijinstructeurs rijdt in de omgeving van Beneden-Leeuwen. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Warnel, Boven-Leeuwen en Echteld. Lienden, Kesteren en Tiel zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Beneden-Leeuwen over iQdrive: “Je krijgt zoveel verschillende leerlingen in je lesauto. Dat maakt het werken bij iQdrive tof. De ene leerling is daadkrachtig en wil graag snel leren. De andere leerling vindt autorijden nog heel spannend en neemt er liever wat meer tijd voor. Jij wordt gewaardeerd en krijgt daardoor een les op maat!”

Je zult weinig oud-leerlingen tegenkomen in Beneden-Leeuwen die niet tevreden zijn over hun tijd met onze rijinstructeur. Aron uit Warnel: "Hoewel ik niet uit Beneden-Leeuwen kom, kwam de instructeur mij iedere keer thuis halen. Ik herinner me één ding heel goed: mijn instructeur droeg iedere dag felgekleurde kleding. Net voor mijn examen zei hij: 'Als je niet in één keer slaagt, draag ik een week lang alleen maar zwarte kleding.' Gelukkig voor hem slaagde ik in één keer."

Dit zijn de meest gehoorde redenen waarom leerlingen voor ons kiezen:

  • Een gratis proefles in Beneden-Leeuwen van circa één uur.
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Beneden-Leeuwen? We halen je thuis op!
  • Niet alles lukt in één keer, dit geldt vaak ook voor afrijden. Gelukkig voor jou betaalt iQdrive jouw herkansing!
  • Lessen voor €€39,50 per rijles. Slim bezig!
  • Jij bepaalt waar, wanneer en hoevaak je wilt lessen. Take control!
  • Onze rij-instructeurs zijn toppers. Slechts één op de tien instructeurs mag bij iQdrive werken.


Sta jij al te popelen om van start te gaan? Stuur ons jouw gegevens. Vul het formulier in en je kunt een belletje van één van onze instructeurs verwachten.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

203 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Proefles