iQdrive Beneden-Leeuwen

Rijschool Beneden-Leeuwen | iQdrive

Op zoek naar de beste rijschool? Vraag vandaag nog een proefles aan bij iQDrive Beneden-Leeuwen!, dé nummer één rijschool van jouw regio!

In 2018 hielpen we 60 jonge bestuurders met het behalen van het rijbewijs in Beneden-Leeuwen. iQdrive is beroemd en berucht om het extreem slagingspercentage van 70%. Dat is bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde!

Een van onze rijinstructeurs rijdt in de omgeving van Beneden-Leeuwen. Woon je in Warnel, Boven-Leeuwen of Echteld? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. In Lienden, Kesteren en Tiel rijden andere instructeurs van iQdrive.

Onze rijinstructeur in Beneden-Leeuwen over iQdrive: "Ik ben er stiekem wel trots op dat mijn leerlingen met een gemiddelde van 20 lessen al slagen! Dat is allemaal te danken aan onze unieke lesmethode."

Meer dan 95% van jongeren die een proefles nemen bij iQdrive zijn binnen 50 minuten overtuigd! Kirsten uit Beneden-Leeuwen: "Ik kom net terug van De Efteling. Ik ben een echte pretpark-verslaafde. Vandaar dat ik blij ben dat ik nu mijn rijbewijs heb, zodat ik regelmatig naar de verschillende parken in Duitsland, België en Nederland kan reizen. Alleen dit jaar heb ik er al 32 bezocht. Dat had ik niet kunnen doen zonder auto."

Zes redenen om voor rijschool iQdrive Beneden-Leeuwen te kiezen!

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • We halen je netjes thuis op en brengen je weer thuis, zoals het een nette rijschool dat hoort te doen.
  • Gezakt voor je praktijkexamen? Geen schrik! iQdrive betaalt je herexamen t.w.v. 235 euro!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Beneden-Leeuwen!
  • Hoogopgeleide instructeurs achter het stuur met veel ervaring.
  • Onze rij-instructeurs stellen jou op je gemak, want wie relaxt achter het stuur zit, haalt sneller zijn of haar rijbewijs.


Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Je wordt vervolgens telefonisch of per mail benaderd door een medewerker van iQdrive voor de eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles