iQdrive Beilen

iQdrive | Rijschool Beilen

Wil jij ook de ultieme vrijheid ervaren? Kies - net als 26.000+ anderen - voor iQdrive in Beilen.

Vorig jaar slaagden 50 leerlingen in Beilen in één keer voor hun CBR-praktijkexamen. iQdrive is beroemd en berucht om het extreem slagingspercentage van 70%. Dat is bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde!

iQdrive Beilen selecteert alleen de beste instructeurs, zodat we jou kunnen verzekeren van optimale begeleiding. Woon je in Ter Horst, Brunsting of Hijken? Ook dan kun je bij hem aankloppen voor rijlessen. Ga jij binnenkort op pad met één van onze instructeurs, dan kan dat zomaar zijn vanuit één van onze vestigingen in Hijken, Westerbork en Dwingeloo.

Onze rijinstructeur in Beilen over iQdrive: “We rijden tijdens het lessen verschillende routes, zodat je voorbereid bent op elke verkeerssituatie! Drukke kruispunten, snelwegen, drukke straten, het inparkeren en achteruit inparkeren, de hellingproef en ga zo maar door. Geen zorgen, alles komt op zijn tijd. Aan elk onderdeel besteden we genoeg aandacht, net zo lang totdat je de handeling onder de knie hebt.”

Oud-leerlingen van de instructeur zijn enthousiast over hun tijd bij iQdrive in Beilen. Kyan uit Beilen: “Ik had niet zo'n haast met het halen van mijn rijbewijs. Ik ga immers dicht bij huis naar school en ook mijn sportvereniging zit in de buurt. Toen ik via internet op de website van iQdrive kwam, heb ik besloten me aan te melden voor een proefles. Het voelde zo goed om achter het stuur te zitten, dat ik toch maar voor mijn rijbewijs ben gegaan en met succes!”

Waarom rijschool iQdrive Beilen?

  • Proefles is helemaal vrijblijvend en gratis.
  • Woon je in Beilen? Dan word je thuis opgehaald.
  • Soms zit het afrijden tegen... iQdrive weet dat en gelooft in jou. Daarom betaalt de rijschool jouw herkansing!
  • Laat je niet afzetten! Kies voor iQdrive, wij hanteren de eerlijke prijs van €39,50.
  • Hoog slagingspercentage dankzij unieke, moderne lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Ben je geïnteresseerd om te starten? Hiernaast of hieronder vind je ons proeflesformulier. Kun je alleen op zaterdag? Geen probleem dat plannen we de proefles voor jou op die dag in.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

272 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles