iQdrive Badhoevedorp

iQdrive | Rijschool Badhoevedorp

Vind je het ook zo spannend om te beginnen met autorijden? Nergens voor nodig! Bij iQdrive in Badhoevedorp ben je aan het juiste adres.

Ieder jaar slagen ongeveer 60 leerlingen in Badhoevedorp. Het slagingspercentage van iQdrive ligt bijna 20% hoger dan het landelijk gemiddelde slagingspercentage van 52,5%.

Zie je onze bekende blauwwitte iQdrive-lesauto rijden in Badhoevedorp? Zwaai dan even, want het is onze instructeur. Hij doet tevens nabije dorpen en steden aan, zoals Lijnden, Zwanenburg en Vijfhuizen. Amsterdam, Amstelveen en Hoofddorp zijn drie andere voorbeelden van plaatsen waar iQdrive instructeurs heeft rijden.

Onze rijinstructeur in Badhoevedorp over iQdrive: “Kletsen tijdens het volgen van de rijles is natuurlijk reuze gezellig. Ik vind het daarnaast heel belangrijk dat je je goed concentreert op de weg en niet afgeleid wordt. Hoe sneller jij je rijbewijs behaalt, hoe blijer ik wordt. En jij ook!”

Onze instructeur in Badhoevedorp is één van de meest populaire instructeurs. Noah uit Badhoevedorp: "Ik had mijn rijbewijs binnen 3 maanden op zak. En dan te bedenken dat mijn klasgenoot en bijna een jaar over deed. Bij iQdrive kun je zo vaak in de week lessen als je zelf wilt!"

Ga jij voor goud?

  • Intakegesprek (proefles & advies) is vrijblijvend en gratis.
  • Woon je in de middle of nowhere. Maak je geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Geen onverwachte kosten: wij betalen jouw herexamen!
  • iQdrive rekent (slechts) een tarief van €39,50 per les. Tijdens de proefrit stel jij samen je instructeur zelf je pakket samen.
  • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Heb jij er net zoveel zin in als wij?! Stuur ons jouw gegevens. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

299 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles