iQdrive Arnemuiden

Rijschool Arnemuiden | iQdrive

Wil jij gegarandeerd de allerbeste autorijschool van Nederland? Schrijf je rechts direct in voor een proefles bij iQdrive Arnemuiden!

In 2018 hielp iQdrive circa 40 leerlingen op weg in Arnemuiden. Dit komt mede door de getalenteerde rijinstructeurs, die ervoor zorgen dat in Arnemuiden 70% van de leerlingen direct slaagden. Dat is een record in Arnemuiden en omgeving.

Een van onze rijinstructeurs rijdt in de omgeving van Arnemuiden. Hij werkt niet alleen in Arnemuiden, maar rijdt ook in Middelburg, Kleverskerke en zelfs in Nieuw- en Sint Joosland. In omliggende plaatsen zoals Veere, Heinkenszand en Middelburg hebben wij diverse goed opgeleide instructeurs die de rijlessen namens iQdrive verzorgen.

Onze rijinstructeur in Arnemuiden over iQdrive: "Als instructeur van iQdrive houd ik van een babbeltje maken, maar weet ik mijn pupillen ook te wijzen op hun fouten. Bij iQdrive les je daardoor nooit langer dan nodig is!"

Oud-leerlingen in Arnemuiden hechtten vooral veel waarde aan de persoonlijke benadering van iQdrive. Julia uit Arnemuiden: “Wat was ik trots toen mijn ouders voor het eerst bij mij instapte, in plaats van dat ik bij hen instapte! Ik heb iets langer over mijn rijbewijs gedaan, maar ben dolblij dat ik geslaagd ben dankzij de goede lessen van mijn instructeur.”

Ga jij voor goud?

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • Onze rijinstructeur uit Arnemuiden haalt je bij iedere les op.
  • Niet geslaagd is niet getreurd, iQdrive betaalt je herexamen!
  • Nergens is de prijs-kwaliteitverhouding zo goed als bij iQdrive!
  • Jij bepaalt wanneer je wil lessen: wij kunnen 24/7!
  • De rij-instructeurs van iQdrive zijn stuk voor stuk in het bezit van de juiste certificaten en diploma's. Bij iQdrive is er alleen ruimte voor de beste leraren!


Zet jij jouw rijbewijs in de vijfde versnelling? Stuur ons jouw gegevens. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

202 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles