iQdrive Arent van Lierstraat

iQdrive | Rijschool Arent van Lierstraat

Ben je het spuugzat dat je ouders je overal heenrijden? Trap deze week nog af bij iQdrive Arent van Lierstraat!

De bekwame instructeurs van iQdrive hebben 2018 50 automobilisten voorzien van hun rijbevoegdheid! Wist je dat iQdrive een hoog slagingspercentage in Arent van Lierstraat heeft?

Arent van Lierstraat is het werkgebied van onze instructeur. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Arent van Lierstraat, dus ook in plaatsen als Maasdam, 's-Gravendeel of Puttershoek. Andere rij-instructeurs van iQdrive rijden in Puttershoek, Zwijndrecht en Heerjansdam.

Onze rijinstructeur in Arent van Lierstraat over iQdrive: “Tijdens je proefles leren we elkaar in een uurtje beter kennen. Ik haal je thuis voor de deur op in Arent van Lierstraat als dat mogelijk is en we gaan samen de uitdaging aan! Les je liever ‘s avonds of liever overdag? Laat het me gerust even weten. Zelf sturen en je knipperlicht bedienen zijn de standaard ingrediënten voor een eerste proefles.”

Oud-leerlingen zijn zó positief over iQdrive Arent van Lierstraat dat ze iQdrive massaal aanbevelen aan hun vrienden. Aaron uit Arent van Lierstraat: “Ik ben gek op wintersporten. In Nederland valt helaas niet zoveel sneeuw. Zomaar even een weekend op wintersport in Duitsland? Nu kan het sinds ik mijn rijbewijs bij iQdrive heb behaald. Afgelopen winter ben ik er zomaar 3x tussenuit geweest.”

Weet jij waarom je moet kiezen voor iQdrive?

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
  • Als je niet direct slaagt, betalen wij jouw herexamen. Geen punt!
  • Wees geen dief van je eigen portemonnee. Kies voor iQdrive en betaal slechts €39,50 per rijles!
  • Mooie nieuwe Volkswagen-lesauto's.
  • De rij-instructeurs van iQdrive voldoen aan strenge selectiecriteria, want de beste rijschool verdient de beste leraren.


Kan je ook niet wachten om achter het stuur te duiken? Stuur ons jouw gegevens. We nemen contact met je op voor een proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

233 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles