iQdrive Arent van Lierstraat

iQdrive | Rijschool Arent van Lierstraat

Bij onze rijschool halen leerlingen over het algemeen binnen enkele maanden hun rijbewijs. Stap in de lesauto bij iQdrive Arent van Lierstraat!

Er gingen ruim 50 tevreden naar huis, want zij haalden hun rijbewijs bij iQdrive in Arent van Lierstraat. Bij iQdrive weten ze van aanpakken! Dat blijkt ook uit de hoge slagingspercentages van 70%.

De lessen in Arent van Lierstraat worden verzorgd door een ervaren instructeur. Hij rijdt in een straal van tien kilometer om Arent van Lierstraat, dus ook in plaatsen als Maasdam, 's-Gravendeel of . iQdrive is goed vertegenwoordigd in de omgeving van Arent van Lierstraat met andere instructeurs in plaatsen als Puttershoek, Zwijndrecht en Heerjansdam.

Onze rijinstructeur in Arent van Lierstraat over iQdrive: “Ik sta 's ochtends op om half 7. Na een goed ontbijt en een koude douche stap ik achter het stuur om de eerste leerling op te halen. De rest van de dag laat ik me rond rijden en geef ik aan waar we heen moeten en wat ik van de leerling verwacht. Heerlijk toch? Ik hoef pas aan het eind van de dag zelf weer achter het stuur om naar huis te rijden.”

Op schoolpleinen en op werkplaatsen wordt er regelmatig over iQdrive gesproken. Over onze rij-instructeur in Arent van Lierstraat zijn velen te spreken. Jelmer uit Arent van Lierstraat: "Voor mijn baan als pakketbezorger werd ik verplicht om een rijbewijs te halen. Gelukkig opperde mijn werkgever om de rijopleiding deels te financieren. De dochter van mijn baas had ook bij iQdrive gelest en daar waren ze allebei tevreden over. Vandaar dat ik er ook gekozen heb. De eerste keer ben ik - door een domme fout - gezakt, maar iQdrive betaalde mijn herexamen, waar ik voor slaagde."

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Maak kennis met iQdrive en plan een proefrit!
  • Wij zijn echte gentlemen. We zetten je na iedere rijles weer netjes thuis af.
  • Niet in één keer je roze pasje behaald? Geen punt: wij betalen je herexamen.
  • Het laagste uurtarief van Arent van Lierstraat!
  • Prima slagingspercentage in Arent van Lierstraat dankzij unieke lesmethode.
  • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!


Ben je geïnteresseerd om te starten? Geef je naam, e-mailadres en telefoonnummer door. Laat jouw persoonlijke info achter en we geven je een belletje, appje of mailtje!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

203 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Proefles