iQdrive Arent van Lierstraat

iQdrive | Rijschool Arent van Lierstraat

In de zesde versnelling van een proefles naar je rijbewijs? Start deze week nog je chauffeur-loopbaan bij iQdrive Arent van Lierstraat!

Jaarlijk is iQdrive in jouw regio verantwoordelijk voor zo'n 50 rijbewijzen. iQdrive staat bekend als de rijschool met een hoog slagingspercentage.

Arent van Lierstraat is het werkgebied van onze instructeur. Hij werkt niet alleen in Arent van Lierstraat, maar rijdt ook in Maasdam, 's-Gravendeel en zelfs in . Puttershoek, Zwijndrecht en Heerjansdam behoren ook tot de plaatsen waar iQdrive rijdt.

Onze rijinstructeur in Arent van Lierstraat over iQdrive: "Iedereen herinnert zich de eerste rijles nog, zelfs al ben je 70 jaar oud! Aan mij de taak om jou op je gemak te laten voelen. iQdrive bestaat nu een paar jaar en ik rij sinds één jaar in Arent van Lierstraat. Ik heb de kring van leerlingen in korte tijd flink zien groeien en dat komt voornamelijk door de positieve mond-tot-mondreclame. Oud-leerlingen, ontzettend bedankt voor jullie lieve woorden!"

Leerlingen geven iQdrive gemiddeld een 9,1 als cijfer. Onze instructeur in Arent van Lierstraat zit zelfs op een 9,3! Felix uit Arent van Lierstraat: "Ik was best wel gespannen voor de proefles, maar mijn instructeur zorgde ervoor dat ik me direct op mijn gemak voelde. Na 24 lessen slaagde ik in

Wij zijn de beste rijschool in Arent van Lierstraat

  • Proef van iQdrive met een gratis en geheel vrijblijvende proefles!
  • Woon je in een straal van 10 kilometer om Arent van Lierstraat? We halen je thuis op!
  • Niet in één keer succes? Geen reden voor een domper. iQdrive hangt de slingers voor je op en betaald jouw herexamen!
  • Slechts €€39,50 p/rijles: de laagste uurprijs in Arent van Lierstraat!
  • Geen wachttijd, je kunt direct beginnen in Arent van Lierstraat.
  • Onze rij-intructeurs worden geselecteerd op persoonlijkheid en ervaring!


Klaar om te starten met lessen in Arent van Lierstraat? Stuur ons jouw gegevens. Wij mailen of bellen je om een afspraak te maken.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

258 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles