iQdrive Arent van Lierstraat

iQdrive | Rijschool Arent van Lierstraat

Fietsen ook zo zat? 1,2,3, GO! Bij iQdrive Arent van Lierstraat! kun je naast de standaardpaketten ook kiezen voor een spoedopleiding!

Vorig jaar slaagden 50 leerlingen in Arent van Lierstraat in één keer voor hun CBR-praktijkexamen. Rijschool iQdrive biedt een hoger slagingspercentage dan concurrerende rijscholen. Daar zijn we ontzettend trots op!

We zijn blij dat een ervaren rij-instructeur veel van onze rijlessen in Arent van Lierstraat verzorgt. Ook wanneer je in Maasdam, 's-Gravendeel of woont, komt hij je thuis ophalen. In Puttershoek, Zwijndrecht en Heerjansdam rijden andere instructeurs van iQdrive.

Onze rijinstructeur in Arent van Lierstraat over iQdrive: "Jonge mensen zijn optimistisch en hebben hun hele leven nog voor hun. Ik voel me vereerd dat ik dagelijks met jonge mensen werk en hen help hun toekomstdromen te realiseren."

Oud-leerlingen zijn laaiend enthousiast over iQdrive in Arent van Lierstraat, daarom raadt bijna 100% van de geslaagden ons aan! Willem uit Arent van Lierstraat: "Na elf jaar met het openbaar vervoer te hebben gereisd, vond ik het wel best. Op mijn 33e verjaardag kreeg ik een rijles cadeau van een vriend. Ik dacht dat het een grapje was, totdat mijn instructeur plotseling op de stoep stond. Uiteindelijk toch besloten om te gaan lessen. Op mijn 34e verjaardag kreeg ik een oude Opel Kadet van mijn vrienden. Best present ever!"

Durf jij te gaan voor de best beoordeelde rijschool van Nederland?

  • Kies voor een gratis proefles of korting op je lespakket!
  • Woon je in de uithoek van Arent van Lierstraat, ook dan komt de instructeur jou netjes voor de deur ophalen.
  • Je rijbewijs niet in één keer weten te bemachtigen? No stress, wij betalen je herexamen. Echt waar!
  • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
  • Rij in de nieuwst auto's met de laatste snufjes.
  • Onze rij-instructeurs staan voor passie, ervaring en geduld.


Ben jij onze volgende leerling? Stuur ons jouw gegevens. Laat jouw gegevens achter en we plannen deze week nog een proefles in!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

299 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles