iQdrive 's-Heerenberg

Rijschool 's-Heerenberg | iQdrive

Wil jij deze zomer zonder je ouders naar Zuid-Frankrijk rijden? Dan heb je uiteraard een rijbewijs nodig. Dan is iQdrive 's-Heerenberg! de perfecte match voor jou!

Onze goed opgeleide instructeurs zorgden er in 's-Heerenberg in 2018 voor dat 30 leerlingen voortaan zelfstandig de weg op mogen. De lesmethode die onze instructeurs hanteren, zorgt voor een prachtig slagingspercentage in 's-Heerenberg en omstreken.

Onze rijinstructeur helpt studenten in 's-Heerenberg zo snel mogelijk aan een roze pasje. Woon je nog bij je ouders (of op jezelf) in omliggende plaatsen als Lengel, Zeddam of Stokkum? Dan komt hij je thuis ophalen! Dankzij de hoge dekkingsgraad van iQdrive kun je ook bij ons lessen in Gaanderen, Doetinchem of Wehl.

Onze rijinstructeur in 's-Heerenberg over iQdrive: "Het voordeel van rij-instructeur zijn is dat ik mijn eigen tijden bepaal. Veel leerlingen willen 's avonds of in het weekend lessen. Dat is geen probleem, en bij iQdrive zonder extra kosten."

De instructeur krijgt lovende recensies van zijn oud-leerlingen. Maarten uit 's-Heerenberg: “Niet kunnen autorijden terwijl je kinderen hebt, is soms best lastig. Je kunt niet even op de koffie bij je zus. Ik heb me toch maar ingeschreven voor het volgen van autorijlessen en daar heb ik geen moment spijt van gehad! Ik kan nu eindelijk lekker met de kinderen een dagje op stap.”

Kies voor kwaliteit, kies voor iQdrive!

  • Een gratis proefles, waarbij een inschatting wordt gedaan van het aantal lessen.
  • We halen je op en zetten je af waar jij dat wilt.
  • iQdrive gelooft in haar eigen lesprogramma en in haar leerlingen, daarom betalen wij je herexamens!
  • Naast excellente service biedt iQdrive ook een excellent tarief van €39,50 per rijles!
  • Prima slagingspercentage in 's-Heerenberg dankzij unieke lesmethode.
  • Onze rij-instructeurs hebben oog voor de mens achter het stuur.


Ben jij onze volgende leerling? Vul het formulier in. We benaderen jou en kiezen een geschikte datum voor je eerste proefles.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles