iQdrive 's-Heerenberg

Rijschool 's-Heerenberg | iQdrive

Wil jij gegarandeerd de allerbeste autorijschool van Nederland? Bij iQdrive in 's-Heerenberg ben je aan het juiste adres.

Met dank aan de excellente instructeurs van iQdrive en de leergierige pupillen verkregen in 2018 zo'n 30 jongeren hun rijbewijs! De lesmethode die onze instructeurs hanteren, zorgt voor een prachtig slagingspercentage in 's-Heerenberg en omstreken.

's-Heerenberg is het werkgebied van onze instructeur. Overigens lest hij naast 's-Heerenberg ook in naburige plaatsen als Lengel, Zeddam en Stokkum. iQdrive rijdt door heel het land, ook in Gaanderen, Doetinchem of Wehl.

Onze rijinstructeur in 's-Heerenberg over iQdrive: "Al als klein jongetje wilde ik rij-instructeur worden. Mijn oom was al rij-instructeur en ik reed soms wel eens met hem mee. Direct toen ik 18 was, ging ik voor mijn certificaat. Inmiddels ben ik 27 jaar, maar ik doe het werk met heel veel plezier. Al mijn dromen zijn uitgekomen."

iQdrive heeft een gemiddeld tevredenheidspercentage van 98,6%, terwijl onze rijinstructeur in 's-Heerenberg uitblinkt met een percentage van 100%! Tim uit 's-Heerenberg: "Mijn instructeur van iQdrive wist alles op zo'n simpele manier uit te leggen, dat alles meteen duidelijk was en ik de handelingen direct onthield!"

Alle pluspunten opgesomd:

  • Zet de eerste stap naar je rijbewijs met een (gratis) proefles!
  • Geen zorgen, we halen je gewoon thuis op.
  • Slaag jij niet in één keer? Geen probleem: wij betalen je herexamen.
  • Bij iQdrive betaal je alleen voor de minuten die je ook daadwerkelijk rijdt. Daarom bieden wij lessen van 50 minuten voor €39,50.
  • Begin deze week nog met rijlessen.
  • Onze rij-intructeurs staan garant voor een persoonlijke aanpak!


Klaar om binnen no time je roze papiertje op zak te hebben? Bel met iQdrive (088-3031030) of vul het formulier in. Zodra je het formulier hebt voltooid gaan wij direct voor je aan de slag!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

284 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Proefles