Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijschool locaties

Home > Rijschool locaties

Onze 250+ instructeurs rijden in honderden dorpen en steden in heel Nederland, onder andere in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Nijmegen. Op de kaart hieronder staan al onze instructeurs vermeld. Weet je niet zeker of een instructeur ook in jouw buurt rijdt? Vul dan de postcodecheck in!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

 • Nu Extra Zomerkorting!
 • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
 • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
 • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Wil je alvast oefenen voor je theorie-examen? Wees slim en bereid je voor. #sowieso oefenen

Ben je op zoek naar een geschikte rijschool, waar je rijlessen kunt volgen om binnen no-time te slagen? Kom dan lessen bij iQdrive. IQdrive bevindt zich door heel Nederland heen. 

Eisen zoeken rijschool

Bij het zoeken van een rijschool let je op verschillende zaken voordat je besluit om bij een rijschool te beginnen met het volgen van rijlessen. We zetten de belangrijkste argumenten op een rij:

 1. Locatie
  Voor de deur opgehaald worden is heel fijn bij het volgen van rijlessen. Dit behoort tot de mogelijkheden wanneer je een rijschool in de buurt uitzoekt. Je hoeft niet te reizen naar de locatie waar je de rijlessen volgt. IQdrive geeft lessen door geheel Nederland. Bekijk op onze kaart de verschillende locaties waar onze rijschool zich bevindt.
 2. Kosten rijles
  We begrijpen wel dat je geen dikke bankrekening hebt wanneer je 16, 17 of 18 jaar bent. Wanneer je al wat ouder bent kun je een rijbewijs misschien wat makkelijker betalen.  De kosten van een lespakket of een losse rijles zijn daarom erg belangrijk. Je kunt de prijzen voor onze pakketten hier bekijken. Lees ook de punten waar je op moet letten bij de prijzen van rijlessen.
 3. Ervaringen en reviews
  De rijschool zelf kan wel vertellen dat ze geweldig en fantastisch lesgeeft, maar de leerlingen zijn de echte ambassadeurs. Hoe hebben zij het lessen bij iQdrive ervaren? Lees de reviews van onze leerlingen hier.

Rijschool zoeken van iQdrive

Heb je nog een vraag of onze rijschool geschikt is voor jou? Plan vrijblijvend een proefles in en je maakt kennis met ons. Is er een klik – wat we natuurlijk verwachten – dan kun je ervoor kiezen om een lespakket bij ons af te nemen. Twijfel je toch nog, dan zit je niet vast aan een pakket, maar kun je er nog even over nadenken.

Proefles