Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

De theorie voor jouw rijles

Home > Welke theorie moet je leren voor je rijles?

Volg je al rijlessen of ga jij binnenkort rijlessen? Je stapt in de auto en gaat de weg op. In de eerste en beste verkeerssituatie zie je wel borden en tekens, maar wat betekenen die eigenlijk? Juist. Het is handig als als je alvast de theorie voor je rijlessen beheerst. Aan de bak dus!

De theorie voor je rijlessen vindt je in het theorieboek voor rijbewijs B van Vekabest. In het theorieboek vind je de meest actuele lesstof en zijn de meest actuele verkeersborden verwerkt. Je start dus altijd met het lezen van dit boek. Er is ook een online variant van het lesboek, mocht je het fijner vinden om het boek vanaf je telefoon te lezen.

Inhoud theorieboek

De volgende theorie wordt er in het theorieboek behandeld:

  • Wet- en regelgeving
  • Verkeersborden
  • Verkeersregels met duidelijke voorbeelden van verkeerssituaties
  • Handige tips

Houd je niet van lezen? Dan kun je naast het doorbladeren van het boek een aantal oefenexamens afnemen. Die kun je online bestellen om vervolgens volop te oefenen!

Gratis theorie voor je rijles oefenen

iQdrive heeft een gratis theorie-examen online ontwikkeld die je nu al kunt maken. Klik op onderstaande afbeelding om direct naar de quiz te gaan!

Volg je al rijlessen?

Ben je de theoriestof aan het doornemen? Dan is het aan te raden om snel te starten met rijlessen. Je wordt tijdens de rijles namelijk direct geconfronteerd met de theorie en de verschillende verkeerssituaties. Hierdoor leer jij direct de woorden in het boek om te zetten in de praktijk!

Proefles: de start van je rijlessen

Wil je starten met lessen? Dan begin je altijd met een proefles. Tijdens de proefles maak je kennis met ons en wij maken kennis met jou. Hoe bedreven ben je al in de auto? Hoe snel pak jij de instructies op? Na de proefles kun je een lespakket kiezen die je wilt afnemen.

iQdrive biedt verschillende lespakketten aan voor de snelle leerling, maar ook voor leerlingen die er wat langer voor nodig hebben. Bekijk onze lespakketen hier.

Heb je nog een vraag over de theorie van je rijles? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles