Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Recensies & ervaringen

Home > Recensies & ervaringen

Lees hier alle verhalen van onze enthousiaste leerlingen

Wij scoren met in totaal 7 reviews een 8,3
Ewald Paludanus
Bedankt, namens een trotse vader
Via een proefles die ik aangevraagd heb op internet had mijn zoon de smaak al snel te pakken. Na de intake aantal lessen besproken en zowaar 20 lessen en hoppa geslaagd. Mede door een goede samenwerking tussen iQdrive en ouder, leerling en natuurlijk mag Azad zijn instructeur niet vergeten worden. Hij heeft hem op de juiste en goede manier geholpen en met resultaat!! Toppie. Ik zou iQdrive ook zeker bij mensen aanraden. Bedankt namens een trotse vader!
Larossa Bak
Ik zie de lessen met plezier tegemoet
Beste IQdrive, hartstikke bedankt voor alle medewerking die ik heb gekregen, jullie hebben me dubbel en dik tevreden gekregen! Ik zie de lessen met plezier tegemoet!
Gaston Fleur
Professioneel en goed
Top rijschool en super goede instructeur (Marvin). Ben heel erg tevreden over deze rijschool. Geen enkele klacht te melden. Ben blij dat ik hier ben gaan lessen. Ik raad iedereen aan hier te gaan lessen. Thnx voor de goede service en dank aan mijn rij instructeur Marvin die echt heel geduldig en professioneel en vooral goed is.
Debora
Ik zie de lessen met plezier tegemoet
Ik ben heel tevreden over deze rijschool. Goede communicatie en scherpe prijzen. Met name ben ik heel tevreden over mijn rijinstructeur Rahiel die met alle geduld mij het autorijden heeft geleerd. Ik kon hem alles vragen en hij legde het allemaal heel duidelijk uit. Ook was hij altijd erg scherp en zag nooit een foutje over het hoofd. Zo was ik optimaal voorbereid op het examen. Ik zou hem iedereen aanraden!
Evelien van Rouendal
Toppie rijschool
In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Hartelijke dank aan mijn geweldige rijles docent, hij heeft er voor gezorgd en er alles aan gedaan dat ik mijn rijbewijs kon halen. Een docent die echt wil dat zijn leerlingen slagen en op een goede manier. Toppie rijschool, zeker aan te raden
Kerin
Voordelige rijschool
IQ drive is een voordelige rijschool. Ik had een hele toffe instructeur! Voelde me helemaal op mn gemak. Communicatie met de organisatie was ook prima. Ik ben geslaagd na 37 lessen.
Ewa
Goede rijschool en rustige instructeur
Goede rijschool en een rustige instructeur. Ik kreeg duidelijke uitleg tijdens de rijlessen. Prettig dat de instructeur meeging bij de examens.

Deze leerlingen zijn de afgelopen maand geslaagd voor hun rijbewijs!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een paar leuke feitjes onder elkaar

  • Wist je dat vrouwen beter zijn in theorie-examens dan mannen?
  • Mannen daarentegen scoren beter tijdens het praktijkexamen?
  • Wist je dat rechts rijden op de snelweg in Amerika niet geldt?
Een rijbewijs maakte Frans' droom werkelijkheid. ``Als je van je dromen plannen wilt maken, moet je gas geven.``
Proefles