Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Proefles bij iQdrive

Home > Proefles

De proefrijles is de eerste stap naar een rijbewijs. Spannend! Bij iQdrive vinden we het belangrijk dat je zo relaxt mogelijk in de auto stapt. Onze rijinstructeurs stellen je op je gemak en zorgen ervoor dat je na de eerste proefrijles zin hebt om voor het roze pasje te gaan!

Gratis herexamen(s) bij proefles

Wie een proefrijles aanvraagt en daarna kiest voor een lespakket bij iQdrive, krijgt van ons de zekerheid van gratis herexamen(s). Je betaalt dus alleen de rijlessen en het eerste rijexamen. Wij hebben een unieke lesmethode, waardoor we een hoog slagingspercentage hebben. We gaan dus voor in één keer slagen!

Hoe werkt het?

Vul het formulier in. Wij nemen contact met jou op om je proefrijles te plannen. Dit gebeurt op een moment dat voor jou het beste uitkomt. Wil je later toch afzien van een proefles? Geen probleem, dit is 100% vrijblijvend.

Is de proefrijles gratis?

De proefles kost eenmalig 39 euro, maar is gratis als je besluit om bij iQdrive te lessen. Na de proefrijles krijg je van ons een informatiepakket, zodat je samen met je ouders kunt overleggen of je wil lessen bij ons. Wij vinden het belangrijk dat je 100% achter je keuze voor iQdrive staat!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Bekijk waar wij lessen Lees meer
Proefles