Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Prijzen rijlessen: veel leerlingen betalen teveel!

Home > Prijzen rijlessen

Wat zijn de prijzen van rijlessen? Dat is belangrijk om te kunnen inschatten of je een rijbewijs ook daadwerkelijk kunt betalen.

De prijzen van rijlessen bij de verschillende rijscholen verschillen enorm per regio en rijschool. In de regio’s waar de concurrentie hoog is, zijn de prijzen per rijles gemiddeld een stuk lager. De gemiddelde prijs van een rijles ligt tussen de € 28,- tot € 48,-. De laagste prijs geldt gemiddeld genomen alleen in bepaalde actiepakketten. Zijn de lessen in je pakket op? Dan betaal je vaak direct meer voor een losse rijles!

Hoelang krijg je les voor de prijs?

Bekijk goed hoelang je les krijgt voor de prijs van de rijles. Bij de meeste rijscholen duurt de rijles gemiddeld 50 minuten. Bij andere rijscholen krijg je 60 minuten les voor deze prijs. Dit moet je wel meenemen in het berekenen van de kosten van je rijles.

Prijzen rijlessen bij iQdrive

Bij iQdrive zijn we transparant over de prijs van de rijles. Je betaalt altijd € 39 per les. Een gemiddelde leerling heeft zo’n 30 lessen nodig alvorens hij of zij slaagt.

Zijn de lessen in je pakket op? Dan ga je bij iQdrive niet meer betalen voor je lessen. Je komt daardoor nooit voor verassingen te staan! Neem een proefles en weet hoeveel jij totaal kwijt bent voor je lespakket. Op basis van de proefles adviseren onze instructeurs hoeveel lessen je nodig hebt om je praktijk examen te behalen.

Vragen over de prijzen van rijlessen? Neem gerust even contact met ons op via Facebook of ons contactformulier!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles