Prijzen

 

Iedere maand slagen er een paar honderd mensen bij iQdrive. Wij kunnen daardoor goed inschatten hoeveel lessen een gemiddelde cursist nodig heeft. De prijs per losse les bij iQdrive is € 39,50,-. Een starter heeft gemiddeld tussen de 35 en 45 rijlessen nodig. Iemand met meer ervaring heeft vanzelfsprekend wat minder lessen nodig.

Bij iQdrive werken we met voordelige pakketten die financieel aantrekkelijker zijn dan losse lessen. Deze pakketten bereiden je perfect voor op zowel je theorie- als je praktijkexamen en bieden enkele gunstige extra's zoals:

Prijs examen & theoriecursus

Een praktijkexamen kost € 235,-. De Theoriecursus 3D kost € 70,-. Betalen in termijnen is mogelijk! Voor de examens geldt dat je bij iQdrive kosteloos herexamen mag doen.

Voorbeeld prijspakket

Stel, je hebt tussen de 35 en 45 rijlessen nodig, dan kost het totale pakket € 1.700,- en € 2.000,- euro. Als je niet in één keer slaagt, betalen wij voor jou het herexamen. Zo weet je zeker dat je niet méér kwijt bent dan de pakketprijs.

Zelf de prijs berekenen? Vul rechtsboven het aantal rijlessen in en bereken je pakketprijs.

Gratis proefles

Om inzichtelijk te krijgen hoeveel rijlessen je nodig hebt, kun je rechts op deze pagina een gratis proefles van 50 minuten aanvragen. De rijinstructeur zal samen met jou kijken welk pakket het beste bij je past. Erg handig om een indicatie te krijgen van hoe lang je met lessen bezig gaat zijn en hoeveel je dat kost.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

225 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Bekijk waar wij lessen Lees meer
Proefles