Waarom iQdrive


Kwaliteit
iQdrive Rijopleidingen betekent kwaliteit. Cursisten tevreden houden is onze eerste aandachtspunt. iQdrive heeft een focus op veiligheid. Onze 253 rijinstructeurs gebruiken een unieke lesmethode om de leerlingen te leren om zelfverzekerd, maar tevens veilig te rijden.

Doelgericht werken
Net als jij, willen ook wij dat jij je rijbewijs zo snel mogelijk haalt. Wij weten als geen ander dat je als jongvolwassene liever je geld uitgeeft aan andere zaken. Onze doelgerichte methode verlaagt het gemiddeld aantal lessen tot het behalen van het roze pasje met gemiddeld 15 tot 20%. Een gemiddeld lespakket kost circa duizend euro, dus dan gaat het om een besparing van circa 200 euro.

Service
Wij bieden all-in pakketten. Slaag je niet in één keer, dan krijg je je herexamen(s) gratis. Waarom? Heel simpel. Andere rijscholen stunten met goedkope paketten, maar kunnen het niet waarmaken om hun leerlingen in één keer te laten slagen. Het gevolg: hoge kosten voor de leerling en een laag slagingspercentage voor de rijschool. Wij zijn trots op onze complete pakketten en ons hoge slagingspercentage van gemiddeld 65%* voor het eerste examen.

Uniek
De paketten die wij jouw aanbieden, vind je nergens anders. Samen met je rijinstructeur wordt er gekeken hoeveel rijlessen jij nodig zal hebben. De pakketten bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Aantal benodigde rijlessen
  • Gratis proefrijles
  • Gratis herexamen(s)
  • Je lest bij de grootste rijschool van Nederland

Dit maakt ons juist zo uniek!

Vraag nu een vijblijvende proefrijles aan en maak kennis met iQdrive Rijopleidingen. Lees ook positieve recensies op RijschoolVergelijker en RijschoolRecensies.nl.

* = In onze beste regio's. 

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

301 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Bekijk waar wij lessen Lees meer
Proefles