Online theorieles

Welkom bij het theorieportaal van iQdrive. Hier oefen je gratis voor je theorie-examen. Ook kun je hier onze gratis theorieboeken downloaden. Wel zo handig als je goed voorbereid naar het examen wil!

Verkeersborden quiz
Ken jij alle verkeersborden? Doe deze test en je weet het!

Algemene quiz
Een quiz met vragen over verschillende onderdelen.  Zo weet jij zeker of je alles weet. Start de quiz!

Kruispunten quiz
Dat rechts voorrang heeft, dat weet jij waarschijnlijk al. Maar kun jij alle vragen beantwoorden?

Vakantie quiz 
In het buitenland gelden andere regels dan in Nederland. Doe de quiz.


E-book 1: Definities & manoeuvres
Weet jij het verschil tussen een weggebruiker, voetganger en bestuurder? En wat zijn bijzondere verrichtingen? Je leest het allemaal in dit eerste theorieboek. Download het e-book gratis.

E-book 2: Verkeersborden
Onderweg kom je allerlei verkeersborden tegen. De belangrijkste borden leer je in het tweede e-book. Na het lezen van dit e-book weet je bijvoorbeeld wat een rond bord met een rode rand betekent. Start met lezen!

E-book 3: Snelheid
Hoe hard mag je rijden? Ieder gebied kent zijn eigen maximumsnelheid. Deze regels veranderen zo nu en dan. Zo mag je pas sinds kort 130 op de autosnelweg. Je leest er hier alles over.

E-book 4: Rotondes
Niet iedere rotonde is dezelfde rotonde. Op de ene rotonde moet je automobilisten en fietsers voorrang geven, terwijl je op de andere rotonde geen voorrang hoeft te verlenen. Download het vierde e-book over rotondes.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

172 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Bekijk waar wij lessen Lees meer
Proefles