Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Gratis theorie online

Home > Gratis theorie online

Gratis oefenen voor je theorie-examen? In de onderstaande Online Theorieles word je kennis getest met tientallen vragen! Na iedere vraag volgt een scherm met het antwoord, dus je weet meteen of je goed bezig bent. De Online Theorieles is al meer dan 43.898x gemaakt en vormt een prima voorbereiding op je examen.

Liever de theorievragen uitprinten? Download dan het gratis theorieboek met alle vragen.

Klik op ‘Vind ik leuk’ voor de volledige versie van de Online Theorieles. Doe je dat niet, dan krijg je sowieso vijf testvragen om te kijken wat je van de test vindt.

Gratis online theorie oefenen

Klik op de onderstaande afbeelding om het online theorie examen gratis te oefenen. De theorietest is al meer dan 43.898x gemaakt!

Verkeersbordenquiz

Naast de algemene theorietest, biedt iQdrive ook nog een verkeersborden quiz. Zo kun je ook de specifieke verkeersborden nog eens oefenen! Klik op de afbeelding om naar de verkeersborden quiz te gaan.

Nog meer oefenen…? Volg een theoriecursus!

Wil je nog meer oefenen? Ons advies is dan om een theoriecursus te volgen bij Demo Opleidingen. Demo Opleidingen biedt drie verschillende pakketten aan om je theorie-examen te behalen.

Wanneer je de theoriecursus volgt, krijg je één of meerdere dagen les op een leuke en interactieve manier. Na het volgen van de cursus ben je helemaal klaar voor je theorie-examen!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Bekijk waar wij lessen Lees meer
Proefles