Spoedopleidingen

Wil jij snel je rijbewijs halen? Kies dan voor een spoedopleiding! Spoedcursussen zijn zeer aan te raden voor cursisten die het rijbewijs snel nodig hebben voor werk of studie. Een spoedopleiding is eveneens geschikt voor cursisten die geen zin hebben om maandenlang te lessen. Je kunt bij iQdrive al binnen 5, 8, 11 of 13 dagen je rijbewijs te halen!

Ook is het mogelijk om de spoedcursus te verdelen tussen 2 à 4 weken. Tijdens de spoedcursus rij je 3 à 4 lesuren achter elkaar. Op deze manier leer je het veel sneller en gemakkelijker, omdat je meer achter het stuur zit dan bij de gewone rijlessen.

Proefrijles voor spoedopleiding

Wil je de spoedcursus zo snel mogelijk inplannen? Dan raden wij je aan om een afspraak te maken voor een GRATIS proefles. Met een proefles bepalen wij of je de capaciteiten in je hebt voor een spoedcursus. Het is belangrijk dat je snel instructies oppikt en enig rijgevoel hebt. Weet wel: de proefles is alleen gratis wanneer je ook echt bij iQdrive komt lessen.

IQdrive Rijopleidingen heeft géén wachttijd en er kan per direct een examen gereserveerd worden om zo snel mogelijk te kunnen afrijden voor je spoedcurus! 

Zorg dat je het theorie-examen behaalt hebt
Wil je knallen tijdens de spoedcursus? Dan is het belangrijk dat je het theorie-examen al in de pocket hebt voordat je start met de opleiding. Je mag je praktijkexamen namelijk niet afleggen wanneer je nog niet in het bezit bent van een theorie-examen.

Kosten voor de spoedopleiding

Bij het afnemen van een spoedcursus komt er een toeslag van € 200,- bovenop het basispakket. De toeslag is eigenlijk niets wanneer je kijkt naar de extra aandacht die je als leerling krijgt. Daarnaast ben je verzekert van een snelle examendatum van het CBR! Dat betekent dat je voor € 1.046,- al een spoedpakket kunt afnemen. Het praktijkexamen is hierbij nog niet meegerekend. Slaag je niet de eerste keer? Dan krijg je je vervolgexamens geheel gratis!

Onze overige lespakketten vind je hier

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

172 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Bekijk waar wij lessen Lees meer
Proefles