Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Gratis theorie leren

Home > Gratis theorie leren

Het leren van je theorietest is van wezenlijk belang als je wilt slagen voor je theorie-examen. Wil je gratis online je theorie leren? Lees dan snel verder.

Gratis theorie leren tools

Online theorie test
Speciaal voor jou hebben we op onze website een online theorie test ontwikkeld, waarbij je gratis kan oefenen voor je theorie-examen. Ga naar de online theorietest door op de afbeelding te klikken.

Verkeersborden quiz
Naast de theorietest, heeft iQdrive ook een verkeersborden quiz samengesteld met tien vragen over verschillende verkeersborden. Je kunt dubbel oefenen! Je gaat naar de verkeersbordenquiz door op de afbeelding te klikken.

Gratis theorieboek
Wanneer je bij iQdrive gaat lessen, krijg je een gratis theorieboek in je lespakket. Je krijgt het theorieboek thuisgestuurd, zodat je direct aan de slag kunt met het leren van de theoriestof. IQdrive biedt verschillende lespakketten aan, waaronder het Spoed pakket, het Gegarandeerd pakket en het Gegarandeerd+ pakket.

Tips voor het behalen van je theorie-examen

Wil je ervan verzekerd zijn dat je in één keer je theorie-examen behaald? Lees onze zes tips die je op weg helpen! Lees de zes tips.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles