Hoi, ik ben Frans!

Om deze video te bekijken dien je cookies te accepteren.
 

Als je van je dromen plannen wilt maken, moet je gas geven. Van stilstaan is namelijk nog nooit iemand verder gekomen. Ik houd van onderweg zijn, avontuur en lekker eten. Mijn droom was dan ook vanzelfsprekend: mijn eigen foodtruck.

Die droom is inmiddels uitgekomen. Dagelijks laat ik mensen genieten van de beste indian roast die er bestaat. Ik voel me nu vrijer dan ooit, maar dat is niet vanzelf gegaan. Elke ambitie begint namelijk met een plan. Daar is visie voor nodig. En waar heb je een betere kijk op de weg die voor je ligt dan vanachter het stuur?!

"Als je van je dromen plannen wilt maken, moet je gas geven. Van stilstaan is namelijk nog nooit iemand verder gekomen."


Voor mij was het plan heel simpel: mijn rijbewijs halen. Want voor wie altijd onderweg is, is dat roze pasje het kostbaarste wat je maar kunt hebben. Ik zeg: wees verstandig en haal je rijbewijs. Dat levert je een hoop nieuwe kansen op.

Ik ben Frans en dankzij mijn rijbewijs heb ik het allermooiste leven dat ik me kan wensen. #SOWIESO

Bekijk ook de verhalen van:

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

233 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Bekijk waar wij lessen Lees meer
Proefles