Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland
Home > Tips & Tricks > Top 3: handige tips bij het kiezen van de juiste rijschool

Top 3: handige tips bij het kiezen van de juiste rijschool

13 december 2017

Een rijschool kiezen kan soms lastig zijn. Zeker wanneer je ontdekt dat er een zeer groot aantal rijscholen actief is bij jou in de buurt. Want welke rijschool past het best bij jou? En hoe kun je ze met elkaar vergelijken? Hopelijk helpen deze 3 tips je verder bij de keuze voor een rijschool.

1. De locatie van de rijschool

Het is slim om voor een rijschool te kiezen die dicht bij jou in de buurt zit. Zo hoef je niet veel moeite te doen om een les te volgen en word je gewoon thuis opgehaald. Je kunt ook kiezen voor een rijschool die je ophaalt in de buurt van je werk of je school. Dat is bijvoorbeeld handig wanneer je wat afgelegen woont, maar in een stad studeert of werkt. Zo leer je sneller omgaan met de drukte van het verkeer en ben je eerder op de snelweg.

2. Het slagingspercentage van de leerlingen

Je kunt een rijschool het best beoordelen op basis van het slagingspercentage. Natuurlijk spelen er meer aantrekkelijke voordelen mee, maar het belangrijkst is dat je op snelle en veilige wijze slaagt. Is het percentage hoog? Dan betekent dat hoogstwaarschijnlijk dat de rijschool goede, vakkundige instructeurs in dienst heeft.

3. De kosten van de rijschool

Op het gebied van kosten kunnen rijscholen veel van elkaar verschillen. Ook de manier waarop ze kosten weergeven, kan soms moeilijk vergelijken zijn. Sommigen hanteren een uurtarief, waar anderen een compleet pakket aanbieden. Doorgaans ben je met een pakket goedkoper uit, maar het is wel belangrijk om erop te lessen dat het aantal lessen aansluit op jouw niveau.

Meer weten over iQdrive?

Als grootste rijschool van Nederland is iQdrive een betrouwbare speler in de markt. Dankzij onze opgeleide vakdocenten hebben wij een hoog slagingspercentage. Inmiddels zijn er zelfs ruim 10.000 tevreden geslaagden. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.  

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Bekijk waar wij lessen Lees meer
Proefles