De 4 perfecte McDrive snacks voor in de auto

18 november 2018

De McDrive! Sowieso jouw eerste bestemming na het halen van je rijbewijs, toch? In een auto vol vrienden en met stevig trek bereik je de poorten van onze favoriete clown: “Goedemiddag, mag ik uw bestelling?” JA! Eindelijk.. Maar, nu komt het besef. Wat kan ik makkelijk eten, zonder dat ik straks de saus van mijn broek kan vegen. Eten achter het stuur is een hele opgave. Vandaar onze tips! Zo weet jij precies welke snacks jij #sowieso handig kunt "chappen" achter het stuur.

1. Nuggets to go 

Kip is populairder dan ooit. De KFC is goed, maar die kipnuggets van de Mac? Daarvoor zouden wij twee keer door de MCdrive gaan! De #1 in onze lijst dus, want nuggets zijn de meest praktische snack achter het stuur. Ideaal naar binnen te schuiven tijdens het afslaan. 

2. Een beetje pit voor onderweg

De chilichicken burger. Klein, beetje pittig, weinig saus.. Gegarandeerd een auto zonder morsvlekken. Een klein burgertje to go. Lekker en met drie happen ben je al klaar. Easy!

3. Blijf cool met een shake

De klassieke milkshake. Oke! Wel het deksel er goed op houden. Het enige drankje dat gewoon door elkaar geschud mág worden achter het stuur. De milkshake houd je ook nog eens lekker ‘cool’ achter het stuur. Meer tips om cool achter het stuur te blijven?

Lees dan nog eens onze 5 tips om niet in slaap te vallen achter het stuur! 

4. De weg op knallen

Zo vrolijk als je kleine broertje met een Happymeal, zo vrolijk worden wij van Euroknallers. Goed voor de portemonnee en prima te snacken 'on the road'. Juist de simpelheid van de kleine hoeveelheid, maakt de snack ideaal voor onderweg. Wat is jouw favoriete snack voor maximaal 2 euro?

Welke snacks zijn niet handig in de auto?

Grote burgers, zoals de Bic Mac, zijn zeer onhandig. Meerdere lagen, brood, kaas, veel saus. Vermijd deze burgers achter het stuur. Even een frietje tijdens het schakelen? Ook niet slim. Zeker als bestuurder. Terwijl jij op de weg let zullen medepassagiers stiekem jouw bakje friet leegstelen.. Ook de wrap heeft een groot nadeel. Deze vouwt altijd open. Gevolg? Kip, sla en saus zul je van elke stoel in de auto kunnen vegen. 

Toe aan geluksmomentjes zoals door de Drive?

Kan jij ook niet wachten om de weg op te gaan? Profiteer deze maand nog van 100 euro korting op een proefles bij iQdrive. Misschien haal jij de instructeur over om nog even door de McDrive te glippen 

Nog meer voordelen weten over het bezitten van dat roze pasje?
Lees dan eens deze geluksmomentjes tijdens het autorijden. 

Snack fast, drive safe! 

 

 

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

240 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Bekijk waar wij lessen Lees meer
Proefles