Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

Rijbewijs in termijnen betalen

Home > Rijbewijs in termijnen betalen

Een rijbewijs is een goede investering, maar het kost ook veel geld. We begrijpen dat je tijdens je studie nog niet genoeg hebt kunnen sparen om daar in één keer voor te betalen. Je kunt daarom bij iQdrive je lespakket in termijnen afbetalen.

Hoe werkt het betalen in termijnen?

IQdrive werkt samen met mijnbetaalplan.nl. Wanneer je je lespakket in termijnen wilt betalen, brengt iQdrive je in contact met mijnbetaalplan.nl. Veel organisaties werken succesvol samen met dit bedrijf. Mijnbetaalplan neemt contact met je op om een aantal administratieve onderdelen met je af te stemmen. Je betaalt vervolgens iedere maand een bepaald bedrag van je lespakket af.

Welke voorwaarden zijn er voor het betalen in termijnen?

Het is belangrijk dat we een bepaalde zekerheid hebben dat je je lespakket ook daadwerkelijk kunt afbetalen. Daarom zijn er een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen:

  1. Heb je een BKR?
  2. Heb je een werkcontract?
  3. Zo ja, voor 1 jaar of onbepaald?

Staan alle lichten op ‘groen’? Gefeliciteerd! Je kunt starten met het betalen in termijnen!

Hoeveel geld betaal ik per maand?

Je betaalt standaard € 75,- per maand.

Mag ik afrijden wanneer ik mijn lespakket nog niet heb afbetaald?

Jazeker. Je betaalt het lespakket in een langere periode af. Ben je al toe aan je praktijkexamen en heb je het lespakket nog niet afbetaald? Geen probleem! Je kunt met een gerust hart je praktijkexamen inplannen.

Wanneer je je rijbewijs kunt betalen van je spaargeld of geld kunt lenen van een familielid dan raden we dit natuurlijk altijd aan. Je hoeft dan namelijk geen financiering te regelen.

Zijn deze mogelijkheden er niet voor jou? Dan is het afbetalen van je rijbewijs via mijnbetaalplan.nl een prima optie. Heb je hier vragen over of twijfel je of het iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag verder.

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Bekijk waar wij lessen Lees meer
Proefles