Autorijschool Huizen

Gezellig met vrienden naar Almere of Hilversum met de auto? Maar ben je nog niet in het bezit van een rijbewijs? Haal dan snel je rijbewijs bij iQdrive in Huizen!

De voordelen van iQdrive!

Als jij op een goedkope maar leuke en effectieve manier je rijbewijs wilt halen, zit je goed bij autorijschool iQdrive in Huizen!

autorijschool huizenDe eerste rijles zal bestaat uit een proefrijles die wij voor jou betalen! Tijdens deze proefrijles kijken we hoe snel jij reageert op onze aanwijzingen. Aan de hand hiervan kunnen wij vaststellen hoeveel rijlessen jij ongeveer nodig zult hebben. iQdrive betaalt niet alleen jouw proefrijles, maar ook jouw Tussentijdse Toets en eventuele herexamen(s).

iQdrive haalt jou altijd thuis in Huizen en omgeving op, hier hoef jij je dus geen zorgen om te maken. Daarnaast les jij altijd in dezelfde auto en met dezelfde rij-instructeur. Heb jij met spoed je rijbewijs nodig? Haal dan binnen 5, 8, 11 of 13 dagen je rijbewijs!

Rijbewijs halen in Huizen?

Ben jij geïnteresseerd in IQdrive en woon jij in Huizen en omgeving? Dan is IQdrive jouw ideale autorijschool! Vraag rechts op deze pagina een proefrijles aan en begin volgende week nog met rijlessen!


Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen jou graag (de) weg op. 

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

206 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag 's ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

Bekijk waar wij lessen Lees meer
Proefles