Hoog slagingspercentage Gratis herexamens 10.000+ tevreden geslaagden Grootste rijschool van Nederland

10 daagse rijopleiding van iQdrive

Home > 10 daagse rijopleiding

Je opleiding in 10 dagen halen? Het is mogelijk wanneer je het spoedpakket van iQdrive afneemt. Iedereen droomt ervan om een rijbewijs te hebben. Het zorgt ervoor dat je niet meer afhankelijk bent van anderen – tenzij je de auto moet lenen van je ouders, broer of zus 😉

Wat houdt het 10 daagjes spoedpakket van iQdrive in?

Binnen het spoedpakket van iQdrive krijg je 19 lessen. Deze 19 lessen plan je samen met de instructeur in! Vaak ontvang je minimaal 2 of 3 lessen achter elkaar. Een rijles duurt gemiddeld 50 minuten. Je krijgt dan ongeveer 1,5 uur les of 2,25 uur les.

Lesprogramma 10 daagjes rijopleiding
Afhankelijk van de lesinstructeur zijn er bij een spoedpakket 8 of 9 dagen waarop je les ontvangt. Een voorbeeld van een lesprogramma voor de 10 daagjes rijopleiding ziet er dan als volgt uit:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Dinsdag
Woensdag
3 lessen
3 lessen
3 lessen
3 lessen
3 lessen
3 lessen
1 les + aansluitend praktijk examen

Belangrijk voordat je start met de 10 daagse rijopleiding

Wil jij die 10 daagjes rijopleiding starten? Dan is het belangrijk dat je eerst je theorie-examen hebt behaald. Je mag namelijk pas het praktijk examen afleggen als je geslaagd bent voor het theorie-examen. Het is zonde als je begonnen bent met het spoedpakket en het praktijk examen moet uitgesteld worden.

De 10 daagje rijopleiding ook starten? Bel naar iQdrive om het e.e.a. zo spoedig mogelijk in te laten plannen. Je kunt ons bereiken op 088 303 10 30. Tot snel!

Ja, ik wil een gratis proefrijles!

  • Nu Extra Zomerkorting!
  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Alleen deze maand € 100,- korting op je lespakket

114 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!

Wij nemen binnen 1 uur contact met je op wanneer je dit formulier invult op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur. Wanneer dit na 18:00 uur is, wordt er de eerstvolgende werkdag ’s ochtends voor 10 uur contact met je opgenomen.

Zelf een tijd bepalen? Dat kan natuurlijk ook; geef dit aan in het veld voor opmerkingen en wij bellen jou, wanneer het jou uitkomt!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Proefles