Recensies & ervaringen


Hieronder recensies van jongeren, die onlangs zijn geslaagd voor hun rijbewijs bij iQdrice. Ook staat erbij waar de recensie op internet terug te vinden is. Hierdoor weet jij dat dit 100% echte recensies zijn.

  98,7% van onze kandidaten is tevreden!

 "Toppie rijschool"

"In een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Hartelijke dank aan mijn geweldige rijles docent, hij heeft er voor gezorgd en er alles aan gedaan dat ik mijn rijbewijs kon halen. Een docent die echt wil dat zijn leerlingen slagen en op een goede manier. Toppie rijschool, zeker aan te raden"

Evelien van Rouendal, via Facebook

 "Blij dat ik deze rijschool ben tegengekomen"

"Ik had al eerder gereden, maar door bepaalde redenen ben ik gestopt met lessen. Enkele jaren later ben ik weer begonnen, maar dit keer bij IQDrive. Ik ben blij dat ik bij deze rijschool ben terechtgekomen. Bij de proeflessen wordt er goed gekeken naar wat je kan en niet kan. Daaruit wordt er een passende lespakket voor je samengesteld."

Berk, via SnelSlagen.nl

 "Professioneel en goed"

"Top rijschool en super goede instructeur (Marvin). Ben heel erg tevreden over deze rijschool. Geen enkele klacht te melden. Ben blij dat ik hier ben gaan lessen. Ik raad iedereen aan hier te gaan lessen. Thnx voor de goede service en dank aan mijn rij instructeur Marvin die echt heel geduldig en profesioneel en vooral goed is."

Gaston Fleur, via Facebook

 "Bedankt, namens een trotse vader"

"Hierbij de foto van mijn zoon Damian, hij is afgelopen donderdag in 1x geslaagd. Een prestatie op zich. Via een proefles die ik aangevraagd heb op internet had hij de smaak al snel te pakken. Na de intake aantal lessen besproken en zowaar 20 lessen en hoppa geslaagd. Mede door een goede samenwerking tussen iQdrive en ouder, leerling en natuurlijk mag Azad zijn instructeur niet vergeten worden. Hij heeft hem op de juiste en goede manier geholpen en met resultaat!! Toppie. Ik zou iQdrive ook zeker bij mensen aanraden. Bedankt namens een trotse vader!"

Ewald Paludanus, via Facebook

 "Tevreden over het gratis herexamen in het pakket"

"Ik ben helaas niet in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs, maar ben hier wel erg goed in begeleid. Ik heb nu ik mijn rijbewijs heb ook echt het gevoel dat ik alles geleerd heb wat er te leren valt! Ik ben ook erg tevreden over het gratis herexamen in het pakket. Helemaal tevreden dus."

Roxane Munsterman, via Facebook

 "Super ontspannen eerste rijles"

"Vandaag heb ik mijn eerste rijles gehad bij IQ drive, 1 hert onderschept en een paaltje uit de grond gereden, de intaker nam het goed op en vertelde mij dat dit kon gebeuren. Haha, grapje, natuurlijk niet! Nee, een super ontspannen eerste rijles gehad door de intaker, je wordt erg op je gemak gesteld en ik heb zin in mijn rijlessen bij IQ!"

Bram van Rosmalen, via Facebook

  "Geweldige instructeur"

"Gister proefles gehad bij IQdrive! Geweldige instructeur gehad. Ik zou het iedereen aanraden."

Kimberley de Kraai, via Facebook

 "Dubbel en dik tevreden"

"Beste IQdrive, hartstikke bedankt voor alle medewerking die ik heb gekregen, jullie hebben me dubbel en dik tevreden gekregen! Ik zie de lessen met plezier tegemoet!"

Larossa Bak, via Facebook

 "Aanrader"

"Ik raad anderen ook aan om te lessen bij Iq-Drive!"

Sara El Khalaf, via Facebook

 "Fijne rijles, helemaal toppie"

"Helemaal toppie fijne rijles gehad veel informatie. En gelijk kennis gemaakt met me mentor!!!! Deze rijschool raad ik dus ook zekeer aan!!!!"

Chantal Hazebroek, via Facebook

 "Veel informatie, een aanrader"

"Helemaal tevreden over het bedrijf was keurig op tijd en heb veel informatie gekregen echt een aanrader!"

Jamy Spruyt, via Facebook

 "Mijn verwachtingen zijn waargemaakt"

"Vanmorgen mijn eerste (proef)rijles gehad met IQdrive door meneer Kose. Zeer tevreden!! Hij was heel duidelijk. Meneer Kose bedankt en IQdrive bedankt! Ik ben voor als nog zeer en zeer tevreden! Mijn verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt."

Danielle van den Bogaard, via Facebook

 "Zeker aan te raden!"

"Gisteren heb ik mijn eerste proefles bij IQdrive gehad. Ik kreeg goede instructies van de rij instructeur en ik heb ook veel geleerd voor een eerste proefles. En ik zal dit zeker aanraden aan mijn vrienden."

Winjan Choi, via Facebook

 "Ik heb zin in mijn rijlessen"

"Vanmiddag mijn eerste proefles gehad. Het was super leuk! De instructeur was heel gezellig en heeft me al veel geleerd.Ik heb al zin om aan de rijlessen te beginnen. Ik raad anderen ook aan om te lessen bij IQ-Drive"

Francien van Dijk, via Facebook

 "Een leuke ervaring"

"vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs! dankjewel Atilla voor de interessante en leuke lessen. ik raad iedereen aan om bij IQdrive te lessen! groetjes jeanica"

Jeanica Twigt, via Facebook

Ja, ik wil een proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Actie: maak kans op een jaar lang gratis rijden

269 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!