Rijbewijs in termijnen betalen

Een rijbewijs kost veel geld. We begrijpen dat je tijdens je studie nog niet veel hebt kunnen sparen voor je rijbewijs. Ook als je al werkt heb je niet altijd genoeg geld om handen.

IQdrive helpt je graag, want het hebben van een rijbewijs is nu eenmaal heel handig! Je kunt daarom bij ons je lespakket in termijnen afbetalen. 

Hoe werkt het betalen in termijnen?

IQdrive werkt samen met mijnbetaalplan.nl. Wanneer je je lespakket in termijnen wilt betalen, brengt iQdrive je in contact met mijnbetaalplan.nl. Veel bedrijven werken samen met dit betrouwbare bedrijf. Mijnbetaalplan neemt contact met je op om een aantal administratieve onderdelen met je af te stemmen. Je betaalt vervolgens iedere maand een bepaald bedrag van je lespakket af.

Welke voorwaarden zijn er voor het betalen in termijnen?

Het is belangrijk dat we een bepaalde zekerheid hebben dat je je lespakket ook daadwerkelijk kunt afbetalen. Daarom zijn er een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen:

  1. Heb je een BKR?
  2. Heb je een werkcontract?
  3. Zo ja, voor 1 jaar of onbepaald?

Staan alle lichten op 'groen'? Gefeliciteerd! Je kunt je starten met het betalen in termijnen! 

Hoeveel geld betaal ik per maand?

Je betaalt standaard € 75,- per maand.

Mag ik afrijden wanneer ik mijn lespakket nog niet heb afbetaald?

Jazeker. Je betaalt het lespakket in een langere periode af. Ben je al toe aan je praktijkexamen en heb je het lespakket nog niet afbetaald? Geen probleem! Je kunt met een gerust hart je praktijkexamen inplannen. 

 

Wanneer je je rijbewijs kunt betalen van je spaargeld of geld kunt lenen van een familielid dan raden we dit natuurlijk altijd aan. Je hoeft dan namelijk geen financiering te regelen.
Zijn deze mogelijkheden er niet voor jou? Dan is het afbetalen van je rijbewijs via mijnbetaalplan.nl een goede optie. Heb je nog een vraag over 'Rijbewijs betalen in termijnen'? Neem dan gerust even contact met ons op! We helpen je graag verder.

Ja, ik wil een proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Actie: maak kans op een jaar lang gratis rijden

269 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!