Onlangs Geslaagd

in 1x geslaagd
Stephanie uit Leiden
Stephanie uit Leiden slaagde in één keer en is erg tevreden over iQdrive. "Mijn vriendinnen hebben al enkele jaren hun rijbewijs, dus ik was best gespannen voor de tijd, maar gelukkig was de heer Köse erg vriendelijk en geduldig."
in 1x geslaagd
Sander uit Utrecht
Dat Sander uit Utrecht in één keer ging slagen, was al wel snel duidelijk. Wat een held achter het stuur! "De eerste keer op de snelweg was voor mij zeker het hoogtepunt van mijn rijlessen bij iQdrive", zegt Sander. "Alhoewel: mijn roze pasje halen is toch wel een nóg groter hoogtepunt!"
in 3x geslaagd
Annabel uit Leiden
"Yes! Nu kan ik deze zomer op vakantie naar Zuid-Frankrijk!" Dat waren de eerste woorden die Annabel uit Leiden uitschreeuwde, toen ze haar rijbewijs haalde. Drie keer is scheepsrecht, en dat geldt zeker voor Annabel. De derde keer haalde ze haar examen met vlag en wimpel, zonder fouten. Netjes!
in 1x geslaagd
Omar uit Almere
Zie je Omar rijden in Almere? Toeter een keer en hij zwaait zeker terug. "Haha, toeteren, ja dat was een leuke grap tijdens mijn rijlessentijd bij iQdrive", zegt Omar. "Iedere keer als mijn rij-instructeur Hans voor de deur stond te wachten, toeterde hij een liedje met zijn auto. De ene keer het volkslied, dan weer Jan Smit. Lachen!"
in 1x geslaagd
Karen uit Amsterdam
En ook Karen Schepers is geslaagd in Amsterdam! Van harte, Karen!
in 2x geslaagd
Ilse uit Rijswijk
Nog voordat Ilse de auto instapte, riep ze tegen instructeur Yvonne: "Je zult zien dat ik nooit slaag!" Nou, je hebt geen gelijk gekregen, Ilse! De eerste keer slaagde ze niet door een fout van iemand anders, maar de tweede keer ging alles goed. Fijn, Ilse, veel rijplezier!
in 1x geslaagd
Femke uit Amersfoort
"Ik koos voor iQdrive, omdat er IQ in de naam staat", zegt Femke. "Ik dacht: zij zullen wel superslim zijn. Ik merkte al snel genoeg dat mijn rijinstructeur precies wist wat er verkeerd ging in bepaalde situaties. Ik kon hier aan werken en haalde daardoor in één keer mijn rijexamen."
in 1x geslaagd
Sjors uit Amersfoort
Sjors lijkt een lieve jongen, maar hij kan zo meespelen in The Fast & The Furious. "Tijdens de rijlessen reed ik wel eens te hard, maar dan trapte mijn rijinstructeur Hans direct op de rem", zegt Sjors. "Hoewel ik nu mijn rijbewijs heb, moet ik daar wel aan werken. Gisteren kreeg ik voor het eerst een bekeuring. Tjah, dat zal motivatie zijn om niet vaker het gaspedaal te ver in te drukken."
in 1x geslaagd
Jennifer uit Eemnes
Jennifer uit Eemnes slaagde in één keer. "Ik was best zenuwachtig voor mijn examen. Direct bij het eerste kruispunt sloeg de auto al af. Toen sloeg de paniek toe", zegt Jennifer. Maar goed nieuws voor Jennifer: ze haalde gewoon haar rijbewijs. iQdrive was de sleutel tot haar succes!
in 1x geslaagd
Stef uit Rotterdam
"Als ik aan iQdrive denk, dan denk ik als eerste aan de vette lesauto", zegt Stef uit Rotterdam. "Niet veel mensen kunnen lessen in een Audi! Voordeel is dat ik in een grote auto les kreeg en het nu dus niet 'eng' vindt om in grotere auto's te rijden." Stef slaagde in één keer!

Ja, ik wil een proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Actie: maak kans op een jaar lang gratis rijden

269 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!