Spoed Opleidingen

Wil jij snel je rijbewijs halen? Dan kun je gaan voor een spoed opleiding! Spoedcursussen zijn zeer aan te raden voor cursisten die het rijbewijs snel nodig hebben voor het werk, studie, vakantie etc. Het is al mogelijk om je rijbewijs binnen 5, 8, 11 of 13 dagen te behalen!

Ook is het mogelijk om de spoedcursus te verdelen tussen 2 à 4 weken, zodat dit goed aansluit bij je werk e/o studie. Tijdens de spoedcursus rij je 3 à 4 lesuren achter elkaar. Op deze manier leer je het veel sneller en gemakkelijker, omdat je meer achter het stuur zit dan bij de gewone rijlessen.

Proefrijles voor spoed opleiding

Wil je de spoedcursus zo snel mogelijk inplannen? Dan raden wij je aan om een afspraak te maken voor een GRATIS proefles. (wanneer je een pakket bij iQdrive afneemt) Met een proefles bepalen wij of je de capaciteiten in je hebt voor een spoedcursus. Het is belangrijk dat je snel instructies oppikt en enig rijgevoel hebt. 

IQdrive Rijopleidingen heeft géén wachttijd, er kan per direct een examen gereserveerd worden om zo snel mogelijk te kunnen afrijden voor je spoedcurus! 

Zorg dat je het theorie-examen behaalt hebt
Wil je knallen in de spoed cursus? Dan is het belangrijk dat je het theorie-examen al behaald hebt voordat je start met de opleiding. Je mag je praktijk examen namelijk niet afleggen wanneer je nog niet in het bezit bent van een theorie-examen. 

Kosten voor de spoed opleiding

Bij het afnemen van een spoedcursus komt er een toeslag van € 200,- bovenop het basispakket. De toeslag is eigenlijk niets wanneer je kijkt naar de extra aandacht die je als leerling krijgt. Daarnaast ben je verzekert van een snelle examendatum van het CBR! Dat betekent dat je voor € 1.046,- al een spoedpakket kunt afnemen. Het praktijk examen is hierbij nog niet meegerekend. Slaag je niet de eerste keer? Dan krijg je je vervolgexamens allemaal gratis! 

Onze andere lespakketten vind je hier

Ja, ik wil een proefrijles!

  • Gratis bij afname lespakket, anders € 39,-
  • Thuis opgehaald door één van onze 250 instructeurs
  • Actie: maak kans op een jaar lang gratis rijden

269 tevreden leerlingen zijn deze maand geslaagd!